Тим Скот отговори с една дума на законопроекта в Калифорния за наказване на родители, които не искат да „потвърдят“ транс деца

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Кандидатът за президент на републиканците Тим Скот отговори с
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Кандидатът за президент на републиканците Тим Скот отговори с една дума на Калифорнийски законопроект, който ще наказва родителите в битки за попечителство, които не „потвърждават“ транссексуалните деца.

Сенаторът от Южна Каролина нарече предложението „зло“ в изявление за Fox News.

Държавното събрание на Калифорния прие закон в петък, който изисква от съдиите по дела за попечителство над деца да преценяват дали родителят е потвърдил, че е транссексуален.

AB 957 първоначално предложи съдилищата, решаващи дела за попечителство, да вземат предвид дали всеки родител е бил утвърждаване на пола на въпросното дете. добавен към стандарта на държавата за това какво представлява родителската отговорност за благосъстоянието на детето, като се изисква родителите да потвърждават полова идентичност на детето, ако трябва да бъдат оценени като годни да осигуряват „здравето, безопасността и благосъстоянието на детето“ в съда на закона.

„Радикалната левица е на мисия да направи родителите по-малко важни. Те смятат, че вашите деца им принадлежат“, добави Скот. „Ще отвърна на удара, ще върна родителите начело и ще защитя следващото поколение деца от този абсурд.“

Миналия месец Скот обяви план, който според него ще даде възможност родители и защита на децата в училище от „класната стая през съблекалнята до смартфона“. издигнете ролята на родителския контрол върху държавните училища.

Първият компонент от „Плана за овластяване на родителите“ на Скот защитава децата със „култура на семейството на първо място“.

< p>Скот, единственият черен републиканец в Сената, призовава за възстановяване на „американското детство и оставяне на момичетата и момчетата да бъдат момичета и момчета, а не морски свинчета“ и „Спасете дял IX и женския спорт – ако Бог ви е направил мъж, вие спортувате срещу други мъже."

Скот също обещава да даде възможност на родителите, като защитава способността им да знаят какво чуват и четат децата им в училище.

Той също така иска да „даде на всяко семейство правото да се откаже от пропагандата, която атакува техните ценности и религиозна свобода“, и обещава да „пречупи гърба на синдикатите на учителите и да наложи общонационален избор на училище“, които са основни елементи на консервативната движение.

Сенаторът също така иска да даде на родителите по-голяма възможност да решават дали да изпратят децата си в държавни, частни, чартърни или STEM училища, или на домашно училище.

Скот твърди, че той ще „замени индоктринацията с образование. ABC, не CRT."

Александър Хол, Габриел Хейс, Пол Стайнхаузер и Андрю Мъри от Fox News допринесоха за този доклад. 


Оригинал източник на статия: Тим Скот има отговор с една дума на законопроекта в Калифорния за наказване на родители, които не искат да „потвърдят“ транс деца

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР