Тик Ток звезда твърди, че била задържана на американско летище

...
Тик Ток звезда твърди, че била задържана на американско летище
Коментари Харесай

Тик Ток звезда: Задържаха ме на летище в , защото съм твърде красива

Тик Ток звезда твърди, че била арестувана на американско летище с приятелката си, откакто контролните управляващи ги помислили за конвой. Те останали под контрол към пет часа, преди да бъдат освободени.

Австралийската инфлуенсърка Микаела Теста, която има 2,2 милиона почитатели в TikTok, неотдавна показа видео, обясняващо какво се е случило с нея на Международното летище в Лос Анджелис. Тя твърди, че чиновниците на аеропорта заподозрели, че тя и приятелката ѝ Тринити са конвой.

„ Тринити, с нейните красиви, удължени мигли и сочни устни изглеждаше прекомерно секси за пред американските управляващи и аз се досетих какво ще стане. Знаех, само че не споделих нищо. Човекът от митницата попита за първи път ли сме от Ел Ей? Тя сподели „ да “. „ Имате ли противоположен полет? “ „ Не “, споделя Микаела. 

След това служителят изпратил двете млади дами в зоната за задържане. Това, по думите на инфлуенсърката, се случвало постоянно с девойки от Австралия, предаде Нова. 

„ Имам доста австралийски приятелки, които са прекарали дни в тази стая за задържане. Обвинявали ги, че са конвой и са ги карали просто „ да кажат истината “. За благополучие нас не ни върнаха вкъщи ", споделя Микаела.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР