Тих“ концерт на слушалки е четвъртото събитие от поредицата Заслушай

...
Тих“ концерт на слушалки е четвъртото събитие от поредицата Заслушай
Коментари Харесай

„Тих“ концерт на слушалки с електронното дуо Desperate Daughters на 27 май

„ Тих “ концерт на слушалки е четвъртото събитие от поредицата „ Заслушай се “. Нестандартният формат ще бъде на 27 май в новата зала “Резонанс ” в “Дом на киното ”. Публиката ще може да се наслаждения на осъществяванията само с помощта на специфични радио слушалки, които ще бъдат предоставени от общителните домакини.

Артистите, които ще излязат на сцената, са атрактивното електронно дуо Desperate Daughters. Съвсем неотдавна те показаха своя нов музикален видеоклип към песента Kryptonite. Докато те омагьосват публиката с впечатляващи звуци и наличие, образният актьор и сценограф Яна Меламед ще изпълва екрана с нереални светлинни форми, част от особено готова за събитието визуализация.

“Заслушай се… в концерт на слушалки ” дава обещание да бъде събитие, на което изборът да се потопиш единствено и напълно в музиката и светлината е неминуем “, разясняват уредниците.

Събитието е с начален час 22:00 ч., като се чака да продължи до малко преди среднощ.

Организаторите предизвестяват, че потенциалът на залата е дребен поради броя на слушалките и поучават искащите да участват да се снабдят с билети допустимо най-рано.

Desperate Daughters извършват авторска музика, за която черпят ентусиазъм от разнородни жанрове като джаз, водевил и електронна музика. Зад групата стоят певицата Katya Muha и тромпетистката и продуцент Raya Baya, които творят отдалечено сред София и Амстердам. Катя се занимава с класическа музика, като редом е взела участие в даркуейв планове, а Рая има богат опит в разнородни стилове и обединения – от етно през джаз до електронни планове.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР