"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!"Така се

...
"Ти беше всичко за мен, сега си просто урок!"Така се
Коментари Харесай

Андреа: Не отмъщавам, но не съм простила - slava.bg

"Ти беше всичко за мен, в този момент си просто урок! "

Така се обърна към някогашния си обичан Кубрат Пулев фолкпевицата Андреа, която единствено преди дни разобличи сполучливия ни боксьор в паралелна връзка с друга жена. Оттогава звездата не стопира да качва истории в интернет, ориентирани към изневери изменничества и низост. Последно тя разгласяват откъс от поета Омар Хаям:

"Себе си да отдадеш - не значи да се продадеш. И с някого да спиш - не значи да преспиш. Да не отмъстиш - не значи всичко да простиш. До някого да не си - не значи да не го обичаш. Да, аз не отплащам и не всичко съм дала прошка ", разгласява Андреа.

По всичко проличава, че певицата едвам стартира с отмъщението към Кобрата и мисли още схеми, с които да го разобличи. Тя явно няма да спре войната скоро с боксьора и сама загатна за това: "Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога би трябвало да станеш звяр, с цел да приказват с теб човешки ".

"Хората изневеряват, те имат неверна визия за морал и за това кое е вярно и кое не. Първо се учат от родителите, само че в случай че те не се оправят, тогава остава единствено Господ. Но изневярата става и когато човек не има вяра в себе си, не е убеден. Тогава основава неверна визия за себе си в обществото. Изневярата не постоянно се състои в полови връзки. Изневярата към личните вярвания е изменничество ", по този начин Андреа отговори на въпрос на „ България Днес” дали единствено слабаците изневеряват. Певицата е безапелационна, че не съжалява за това, което направи като разобличи обичания си в невярност и изменничество.

"Имам колежки и приятелки, които са наясно с доста от нещата, които се случват в живота им, не са хубави, само че се помиряват. Аз просто не съм подобен човек заради простата причина, че имам по непреклонен дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да реализира всичко самичък през годините, като жена и морал считам, че не е в мен е грешката за това което направих. Вече в никакъв случай не бих стъпкала себе си в името на непознатите ползи. Само за това се упреквам, че в последните години разреших да се да въздействат на кариерата ми, а не трябваше ". Според нея тя в никакъв случай не била влезнал в ролята на държанка, тъй като прекомерно почита себе си.

Единственият коментар за връзките си с Андреа първенецът по бокс Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев през вчерашния ден и той бе:

„ Тя е неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време, ей по този начин. Ще приема виновността в себе си и че с Андрея не успяхме ", споделя Пулев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР