There is only one style for you. Your own. Истината

...
There is only one style for you. Your own. Истината
Коментари Харесай

Да го уловим този миг най-после, момичета. Carpe Diem!

There is only one style for you. Your own. Истината е, че първо видях зеленото върху този бял тишърт, по-късно надписа. А за момиче, което може да си купува безразсъдно и безкрайно тишърти и кецове, това си беше същинска фешън находка. Посланието пристигна след това, с цел да ми подсети освен за онова Carpe Diem (улавянето на миговете и преживяването им), само че и за това, че постоянно имаме единствено себе си – с цялата си чудноватост, полуда и неразумност от време на време. Най-лесно е да подражаваме, само че когато имаме онази щипка характерност, която ни откроява, се усещаме толкоз по-истински.

Точно тогава един обикновен бял тишърт може да бъде навръх мястото си, с тъкмо този червен панталон и с тъкмо тези аксесоари, които прибавят искра, изцяло нужния искра. Под лятното слънце имаме потребност от него. Всеки ден. Особено когато той се е приютил сред няколко златисти раковини към врата ми, а коланът с фини перли на токата пази загатна за един пролетен Берлин, из който се разхождах сама, артистично и нехайно, тъкмо както този град ни го разрешава. Неограничено.



И в София по този начин си разрешавам да се разхождам. Да забавям темпото. Да преоткривам кътчета от града или да обикалям обичаните си. Да диря съкровища измежду остарели книги (да, още не мога да ги чета на различен притежател, с изключение на на хартия), да чувствам аромата на лятото в града, да го абсорбирам, до момента в който седнал съм на някоя скамейка в парка и се любувам на първия брой на списанието „ Момичетата от града “. Да се укрепвам с нещо свежо и вкусно като плодове и Activia за пиянство . През лятото нямаме потребност от тежки храни и мощни питиета въпреки всичко, а за мен, защото не обичам да закусвам, само че пък изгладнявам малко преди времето за обяд, Activia за пиянство е съвършеният метод да не „ притеснявам “ тялото си, а стомахът ми да не издава тези конфузни звуци по време на важна работна среща.



Признавам, че усетът, който комбинира киви и ягода , е измежду обичаните ми. Обичам тръпчивостта му, свежия му мирис, тонуса, който ми дава (все отново и двата плода са супер богати на витамин С и не само).

Това, че обичаният ми усет е в звук и със стайлинга ми, се оказа безспорна случайност, почтено. Но пък кой им има вяра на тези случайности. Затова пък ги обичаме, изключително в случай че ни чакат зад ъгъла и се крият в нечия очарователна усмивка, тъкмо онази, която сме желали да забележим. В този момент. Carpe Diem!



С поддръжката на Activia

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР