The KillerРежисьорът Дейвид Финчър, актьорите Майкъл Фасбендер и Тилда Суинтън,

...
The KillerРежисьорът Дейвид Финчър, актьорите Майкъл Фасбендер и Тилда Суинтън,
Коментари Харесай

Домашно кино | Нов филм на Дейвид Финчър и последен сезон на Короната

The Killer
Режисьорът Дейвид Финчър, актьорите Майкъл Фасбендер и Тилда Суинтън, сценаристът на " Седем " и " 8мм " Андрю Кевин Уокър, композиторите Трент Резнър и Атикъс Рос ( " Социалната мрежа " ). Тези имена са задоволително красноречиви за това, което ни чака пред стрийминг екрана, а точно - вълнуващ и провокативен неоноар екшън трилър с визионерска хармония и студен финес. Филмът е акомодация на едноименната поредност от френски графични романи, Le Tueur, оповестени за първи път през 1998 година Фасбендер влиза в ролята на систематичен и акуратен наемен палач, навръх върха на кариерата си, който стартира да страда от скрупули на съвестта. Моралните алтернативи и неналичието на концентрацията водят до неуспех на последната му задача и до поврат в работата и живота му - той се изправя против работодателите си и против самия себе си по време на интернационално търсене.

Премиера, Netflix, 10 ноември


The Crown 6Финалният, шести сезон на " Короната ", обгръща интервала 1997 - 2005 година и слага акцент върху дните на принцеса Даяна след напускането ѝ на кралското семейство, историята за гибелта й с последствията й за английското кралско семейство и за света. Първите четири епизода излизат на 16 ноември, останалите шест ще са налични на 14 декември.
Премиера, Netflix, 16 ноември
Реклама

A Murder at the End of the World
Дарби Харт (Ема Корин, носителка на " Златен глобус " за ролята си на Принцеса Даяна в " Короната " 4), e млада хакерка и детектив дилетант, която е поканена от софтуерен милиардер (Клайв Оуен) да се причисли към още 11 посетители в отдалеченото му имение в Исландия. И защото сериалът е показан като " детективската фантастика " - един от гостите умира след вечерята, а разплитането на случая с помощта на познания и умения на Дарби в областта на високите технологии.

Премиера, Hulu, 14 ноември


Реклама Свързани публикации Домашно кино | All the Light We Cannot See по романа на Антъни Доер с премия " Пулицър " и сериал за Роби Уилямс 3 ноември 2023, 06:14 Домашно кино | Old Dads с Бил Бър и Боби Канавале и втори сезон на The Gilded Age 27 октомври 2023, 06:12 Домашно кино | The Burial с Томи Лий Джоунс и " Кралят на зимата " за крал Артур 21 октомври 2023, 07:20
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР