' The Crown' излиза с класа и дързост, давайки ни

...
' The Crown' излиза с класа и дързост, давайки ни
Коментари Харесай

Какво ЩЕ кажат обичащите Netflix херцог и херцогиня на отчаянието? В големия финал на „Короната“ Хари е сведен до димящ, огорчен, безнадежден също избягал, облечен като нацист – както МОРИЙН КАЛАХАН разкрива в нейната кралско язвителна телевизионна присъд

' The Crown' излиза с класа и смелост, давайки ни почтено довиждане на кралицата, до момента в който влиза ол-ин против Уилям против Хари, преосмисляйки Чарлз, Камила и младата Кейт Мидълтън, допълвайки всичко това с съвършената доза лагер.

Хари, извинете за играта на думи, тук не е спестено оскърбление. Той е изобразен като сърдит, горчив, обезсърчителен, непослушен несретник, чието кипящо възмущение към Уилям би довело единствено до крах. Два пъти го слагат на или покрай тоалетна, пие щедро и оплаква натруфената си качулка.

" Просто ревнувам ", споделя той на Уилям. „ В историята на човечеството никой в никакъв случай не е крещял за някой с алена коса “. Този разговор е първият от доста съкращения. Хари съществува тук като просто фолио за Уилям, също бягащ, доста съжаляваният Номер Две, чиято сила постоянно е тъмна и смущаваща.

Уилям споделя кралицата (Имелда Стаунтън), че Хари развива проблем с марихуаната,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР