Тезите за мигрантите съм ги предлагал още преди години. Радвам

...
Тезите за мигрантите съм ги предлагал още преди години. Радвам
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Мандатът на правителството трябва да е пълен, за да се усетят положителните резултати

Тезите за мигрантите съм ги предложил още преди години. Радвам се, че България показва ясно интереса си и гласа й се чува. Това се дължи и на европредседателството. Радвам се, че министър председателят споделя мнението, което дублирам от години. Част от моите хрумвания изглеждаха хвърчащи, а в този момент всички ги споделят. Сега никой не приказва за национализъм и шовинизъм.

Това сподели в предаването "Събуди се " по Нова телевизия водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров. "Хората в Европа видяха и схванаха, че това са противозаконни извършители на границата. За страдание водачите в Европа към момента не схващат какво провокира тази мигрантска рецесия. Дали това не политиката на Съединени американски щати в Северна Африка и Близкия Изток? Те удариха Либия, Ирак, Сирия. Лидерите на Европейски Съюз би трябвало ясно да кажат, че Съединени американски щати са отговорни за тези мигрантски талази в Европа ", добави той.

"Мандатът на държавното управление би трябвало да е цялостен, с цел да се усетят резултатите от ръководството. Един пресечен мандат ще докара до въпроси: Какво направихте? Е, нищо не направихте. Условията за вложения в България са отлични. За икономическите резултати трябват най-малко една-две години. Трябва да пазиме интереса си. Аз няма да спра да приказвам, че сме дали на концесия златните си мини за жълти стотинки. Вчера го сподели и министър председателят - преди всичко са ми българите ", безапелационен беше Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР