Тези зодии често се чувстват неразбрани. За тях има погрешни

...
Тези зодии често се чувстват неразбрани. За тях има погрешни
Коментари Харесай

Тези зодии са вечно неразбрани

Тези зодии постоянно се усещат неразбрани. За тях има неправилни схващания, както и някои предубеждения. Те считат, че близките не ги схващат и си вършат неверни усещания за тях. Понякога са самотни. Вижте кои са те, съгласно " WellAndGood ", представен от flagman.bg.

Близнаци

Когато хората чуят за Близнаците, те съвсем незабавно ги свързват с двуличието и ги считат за хора, които имат 2 персони. Това е по този начин точно поради зодиакалния знак. Но истината е, че самите Близнаци не се считат за манипулатори и лицемери. Те просто си менят настроенията постоянно, доста са общителни и отзивчиви, могат да приказват на всевъзможни тематики и са адаптивни. Затова хората ги виждат по толкоз разнообразни способи. Те са интелигентни зодии и са много изобретателни. Имат доста ползи и приказват на доста тематики, само че не мислят, че са двулични, а че просто не ги схващат.

Лъв

Лъвовете пък са одобрявани като надменни хора, които постоянно желаят да са център на вниманието. Дори някои считат, че те обезверено търсят внимание и желаят да изпъкват. Вярно е, че тези зодии са горделиви и обичат да впечатляват близките, само че не трябва да се мисли, че са нуждаещи се или прекомерно надути. Истината е, че Лъвовете са великодушни и просто са водачи по природа - по тази причина изпъкват. Работят доста крепко, с цел да реализират триумфи и с цел да са най-хубавите - самочувствието им е с покритие. Лъчезарни са, виновни и може да се разчита на тях - по тази причина се виждат.

Дева

Знае се, че те са перфекционисти, съществени и придирчиви. Изпипват всеки подробност и извършват дилемите си сполучливо. Но поради това, някои хора ги считат за скучни. На Девите им е омръзнало да потвърждават, че не е по този начин. Тези зодии са прецизни, амбициозни, желаят да са сполучливи и просто се усещат добре, когато извършват отговорностите си. Не го вършат, с цел да се подмазват на някого или тъй като нямат обществен живот - просто това им носи задоволство и работят крепко за задачите си. Има доста Деви, които умеят да се забавляват и са общителни в избрана среда. Те просто работят доста и са съществени, тъй като са надарени и умни. И даже желаят да оказват помощ на близките.

Скорпион

Сред най-неразбраните зодии, за които се носят доста легенди и митове. Скорпионите се свързват със гибелта, подземния свят, прераждането и смяната. Те са по-тихи, потайни, наподобяват непоклатими и невъзмутими, от време на време дистанцирани. Истината е, че в действителност са доста чувствителни и раними, само че прикриват това, с цел да не наподобяват слаби. Освен това, доста хора ги считат за отмъстителни и злобни. В множеството случаи, Скорпионите просто раздават правдивост и желаят всеки да си получи заслуженото. Не вредят на хората, които са почтени. Тези зодии непрекъснато се трансформират и работят върху това да станат по-добри, по тази причина наподобяват хладни и дистанцирани. Не обичат да споделят, само че са напрегнати и притеснителни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР