Tези символи представляват изцелението и имат положителен ефект, дори когато

...
Tези символи представляват изцелението и имат положителен ефект, дори когато
Коментари Харесай

Символът, който изберете, показва от какво се нуждаете в сегашния момент

Tези знаци съставляват изцелението и имат позитивен резултат, даже когато ги пресъздавате. Те могат да ви оказват помощ да намерите успокоение във вас, написа New Me. Много от тези лечебни знаци реализират възприятие на обич, мир и успокоение. Освен това могат да ви оказват помощ да увеличите енергийното си равнище и да се почувствате по-добре.

Внимателно разгледайте знаците и изберете един от тях. А по-късно можете да видите препоръките, които ви би трябвало за настоящото ви състояние...

1. Спирално слънце

Няколко шамански обичаи считат, че Слънцето е първият шаман, т.е. първият врач на хората. Спиралното слънце идва от петроглифите на Анасази като знак на излекуване. Енергията работи с желанието ви. Затворете очи и си представете балонче пред себе си и го оставете единствено да се движи и уголемява, с цел да символизира връзките ви. Това би могло да бъде вашето отношение към живота като цяло, само че може би има съответна връзка, която бихте желали да обясни... вашият началник, сътрудник, другар или зложелател! Чуствате ли пространството в този балон разтревожено, неспокойно, сопнато или в застой? Решете да оставите всичко да си отиде.

След към минута започнете да решавате по какъв начин желаете тези връзки да се развият и изпълнете балончето с тези планове и даже цветове! Забавлявайте се... Може би бихте желали лекост, ясна връзка и палавост в това пространство. Може би бихте желали да се чувствате сигурни в това по какъв начин поддържате връзка в това пространство и помнете кои сте в действителност. Искате ли мир или повече почтеност? Всичко зависи от вас!

2. Чо Ку Рей

Чо Ку Рей е знак на властта. Рейки Енергията ще тече без да бъде употребена, обаче, когато я употребявате, се има вяра, че силата се усилва вътре в себе си доста. Това е като промяна на крушка в лампа от 50 вата до 500 вата. Използвайте този знак при започване на лечебната сесия и по всяко друго време, когато е належащо в допълнение зареждане.

Този знак е особено предопределен за лекуване в границите на физическото тяло. Пийте от хубостта на деня. Нека тя запълни празните места вътре, с цел да носите мир със себе си на всички места, където отивате. След известно време тя става табиет и осъзнавате, че създавате парадайса на земята. Усетете вибрацията на безпроблемната работа. Затворете очите си, концентрирайте се върху мисълта, че нещата са лесни и поддържате щастлив поток, и след това оставете полученото възприятие да се разпръсне в цялото ви тяло. Вижте какъв брой сила в действителност притежавате и се наслаждавайте на резултата.

3. Сий Хе Кий Рейки Символ

Символът Сий Хе Кий се употребява за ментално и също по този начин за прочувствено излекуване, отбрана, филтриране, разчистване и балансиране. Този знак отива в сърцето на заболяването, която постоянно може да бъде скрита в подсъзнателния разум (емоционалното тяло) и в съзнателния разум (умственото тяло).

Когато човешкото тяло демонстрира болест, постоянно се пробва да съобщи обръщение, че има нещо в тялото, което се нуждае от внимание и грижи. Този мисловен и прочувствен лековит знак балансира дясната и лявата част на мозъка. Много хора, в случай че не и множеството, носят прочувствени белези - контузии, които могат да повлияят неподходящо на здравето и качеството на живот. Използвайки техники като енергийната логика на психиката, можете да коригирате прочувственото късо съединяване, което способства за вашата хронична прочувствена болежка.

Страхотна техника за това е Технологията на прочувствената независимост (EFT), която е най-изчерпателната и най-популярната версия на енергийната логика на психиката. ЕФТ е форма на психическа акупресура, учредена на същите енергийни меридиани, употребявани в обичайна акупунктура за лекуване на физически и прочувствени болести в продължение на повече от 5000 години, само че без инвазивността на иглите. Вместо това елементарното допиране с върховете на пръстите се употребява за прекачване на кинетична сила върху избрани меридиани на главата и гръдния панер, до момента в който мислите за характерния ви проблем - без значение дали това е травматично събитие, взаимозависимост, болежка, безпокойствие и така нататък Тази композиция работи, с цел да възвръща мозъка и салдото на тялото ви, което е от значително значение за оптималното здраве и лекуването на физически болести. Красотата на EFT е, че тя може да препрограмира реакциите на тялото ви на неизбежните стресови фактори от всекидневието.

4. Окото на Хор

Древен египетски знак, обвързван с окултизма, който притегля мъдрост, разцвет, духовна отбрана, положително здраве и ясновидските сили, отбрана от крадци и зло око. Репутацията на третото око надалеч надвишава физическите му качества. Развитието на третото око е врата към телепатия, ясновидство, превдиждащи сънища и астрална проекция. Това е тихото пространство, в което можем да докоснем Бога.

Египтяните твърдели, че по този метод свободата се реализира. Има способи да се научите по какъв начин да поддържате здравословен баланс посредством деликатно упражнение и медитация. В идеалния случай човек ще отвори третото си око съзнателно и деликатно, в случай че въобще бъде отворено. В случаите на инцидентно отворяне, може да се реализира краткотрайно облекчение и мир в мислите.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР