Тези, които са направили избора да не се ваксинират, нека

...
Тези, които са направили избора да не се ваксинират, нека
Коментари Харесай

Сербезова с призив: Заедно сме в една лодка

" Тези, които са създали избора да не се имунизират, дано не постановат този избор, нито да го употребяват за политически цели или за да “блеснат ” на телевизионния екран ”. За това прикани от профила си във Facebook министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова.

„ Ваксинираните могат да се заразят, само че минават този път по друг метод ”, сподели още Сербезова и добави: „ Факт е, че имунизациите не са 100% ефикасни (никой не го е твърдял, няма и 100% ефикасни лекарства), само че също по този начин е неоспорим факт, че защищават от затруднения, а 85% от пациентите с Коронавирус в интензивно поделение са неимунизирани ”.

Тя прикани изборът, който всеки взима, да се имунизира ли не, да бъде осведомен, както и неимунизираните „ да не постановат ”.

„ Можете да давате на хората към вас информация, кажете им мнението си, само че не се налагайте, тъй като може да измененията ориста на някого като подхраните страховете му ”, сподели още здравният министър.

" Заедно сме. Дали ни се желае, или не, но сме в една “лодка ”. Споделяме една орис. Борим се с едни и същи компликации, въпреки и по друг метод. Разчитаме на една и съща система, въпреки друго да имаме вяра в нея. Накрая можем да “опрем ” до науката, въпреки да имаме друго отношение към нея ", написа още проф. Сербезова. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР