Тези, които дойдоха на власт, защото са промяна“, сега заедно

...
Тези, които дойдоха на власт, защото са промяна“, сега заедно
Коментари Харесай

Трифонов: Чакам Габриел какво ще каже, нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди

Тези, които пристигнаха на власт, тъй като са „ смяна “, в този момент дружно с другите, които трябваше да бъдат изменени, не могат да разделят властта “. Това написа във Facebook водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов.

„ Тези, които пристигнаха, с цел да изчегъртат другите, в началото се събраха, а в този момент ще се избият пред очите ни, тъй като не могат да разделят страната. Тези, които пристигнаха на власт, тъй като са  „ смяна “, в този момент дружно с другите, които трябваше да бъдат изменени, не могат да разделят властта. Все едно властта и страната са баница, а те са гладни крадци “, написа Трифонов.

По думите му тази баница е България, всички ние, фамилиите ни, фантазиите ни, упованията ни, очакванията ни. Според него всеки, който има власт, би трябвало да подхожда с почитание, морал и отговорност към всички нас.

„ Карат се по какъв начин да разделят самостоятелните регулаторни органи “, прибавя Трифонов. Той разяснява, че „ те, като на една селска сергия, се пробват да си ги поделят сред техните партии “. Нагъл политически пазарлък. Това е чиста политическа корупция, счита водачът на Има Такъв Народ.

„ Седя и очаквам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди “, написа Трифонов.

Очаква се изказване от Мария Габриел

„ Но дано забележим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, тъй като по този начин е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, тъй като властта и облагите от нея са по-важни. Аз персонално залагам на второто “, разяснява той.

От 19:00 ч. вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще разяснява всички настоящи тематики от вътрешнополитическия дневен ред на страната, оповестиха по-рано от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Вчера ПП-ДБ предложиха на ГЕРБ-СДС меморандум за ръководство, в който е записано, че в случай че постигането на съгласие се окаже невероятно, страните се договарят дружно с изборите за Eвропейски парламент да се проведат и предварителни парламентарни избори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР