Тези хора като Костадинов, като Данчо Лечков, и най-вече Боби

...
Тези хора като Костадинов, като Данчо Лечков, и най-вече Боби
Коментари Харесай

Сашо Диков за величието и падението на онова златно поколение


" Тези хора като Костадинов, като Данчо Лечков, и най-много Боби Михайлов от 18 години са отпред на нашия футбол и нашият футбол доближи невероятни висоти в падението си. " Така дефинира Сашо Диков положението на българския футбол 30 години след магическия " Парк де Пренс ", когато лъвовете към този момент са шефове на БФС.

Величие и проваляне на това златно потомство – тези от тях, които след приключването на кариерите си, станаха шефове във Футболния съюз. Точно през днешния ден, на 17 ноември се навършват 30 години от популярния мач в " Парк де Пренс ", където победихме французите и се класирахме за Световното състезание в Щатите.

Всичко това става в 90-тата минута, когато Емил Костадинов вкарва своя популярен гол, а това вляво стана нощес след 97-ма минута на пътя, когато Костадинов демонстрира междинен пръст на публицистите.

" Тези хора като управление на Футболния съюз не са отговорни. Казвам го с твърдото разбиране, че е по този начин, тъй като те нямат виновност, че 18 години по този начин наречените футболни хора в нашата страна ги търпят. И освен ги търпят, само че ги поддържат на конгресите, и ги преизбират, и преизбират, и преизбират… Всеки народ заслужава управниците си, това важи с цялостна мощ и за футбола. Всеки футболен човек си заслужава президента на Футболния съюз, и изпълкома, и националния тим, и всичко останало. ", безапелационен е Стажантът.

" Целият наш футбол е привързан с неведоми схеми, зависимости, далавери, черно тото и каквото се сетите. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР