Тези елементи бяха ключови фактори зад кризата с разходите за

...
Тези елементи бяха ключови фактори зад кризата с разходите за
Коментари Харесай

Джанет Йелън: „Със сигурност можем да си позволим две войни“, казва министърът на финансите на САЩ

Тези детайли бяха основни фактори зад рецесията с разноските за живот, провокирана от силата, с която започнаха да се сблъскват западните стопански системи предходната година.

Следете онлайн: Болничното зареждане в Газа изчерпва „ в границите на 24 часа “

Тя уточни огромно закъснение на инфлацията, само че прикани републиканците да запълнят празнината, оставена от отстраняването от поста на ръководителя на Камарата на представителите Кевин Маккарти, с цел да може да тече по-голяма финансова поддръжка.

„ Трябва да осигурим средства както за Израел, по този начин и за Украйна. Това е приоритет “, сподели госпожа Йелън.

< p> „ Наистина зависи от Камарата да откри, да сложи представител и да ни сложи в позиция, в която да бъде признато законодателство. “

Палестинският министър председател: „ Ние не сме животни “

Тя добави: „ Ние застанете с Израел. Америка също даде ясно да се разбере на Израел, ние работим доста тясно с израелците, че те имат право да се пазят. Но е значимо да се опитаме да щадим живота на почтени цивилни във допустимо най-голяма степен.

„ Америка сигурно може да си разреши да застане до Израел и да поддържа военните потребности на Израел и ние също можем и би трябвало да подкрепим Украйна в нейната битка против Русия. “

„ Няма филантропична рецесия в Газа “

Забележките на госпожа Йелън последваха визитата й на конференцията на МВФ/Световната банка в Мароко предходната седмица, когато доста обсъжданата тематика бяха евентуалните разклонения на спора Израел-Хамас.

Иран предизвести Израел против пълномащабна офанзива сухопътна интервенция в Газа в отговор на нахлуването на Хамас преди повече от седмица.

Прочетете още:
„ Тела на измъчвани мъртви демонстрират, че Хамас се е трансформирал “

Външният министър Хосейн Амир-Абдолахян сподели, че страната му не може да остане наблюдаващ в това събитие.

„ Ако ционистките експанзии не спрат, ръцете на всички страни в района са на спусъка ”, сподели той.

На въпроса дали има освен това, което Министерството на финансите на Съединени американски щати може да направи, с цел да окаже напън върху Иран да не се намесва във войната, госпожа Йелън отговори: „ Знам, че има дипломатически диалози, които лишават място. Но няма да встъпвам в детайлности за тях. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР