Тези дни цялата страна се развесели от тази нелепост –

...
Тези дни цялата страна се развесели от тази нелепост –
Коментари Харесай

Тайни общества се наместиха във властта

Тези дни цялата страна се развесели от тази безсмислица – премията „ Рицар на годината “, която бе връчена на вицето Илияна Йотова от ген.-майор и пръв тамплиер Румен Ралчев, както и фотоси от бала на рицарите, който се организира неотдавна.

 

Макар тамплиерите да са сякаш скрито общество, сбирката им не се отличаваше по безусловно нищо от фабричен прием от времената на соца, включително и с пърхащите около масите дребни балеринки. Кичът е толкова поразителен, че разсъни насмешки и състрадание, вместо предстоящата възхита.

 

Покрай заслужените насмешки над новоизлюпените „ благородници “ и „ благороднички “, наметнати с бели чаршафи и големи бутафорни мечове в ръка, които са по-удачни

за миналия Хелоуин, много хора с учудване схванаха, че у нас са се завъдили наследници на страховитите монаси войни от Средновековието. Нещо повече, по публични статистики България е преди всичко в света по брой тамплиери на глава от популацията, а като обща численост сме втори в света, незабавно след Съединени американски щати. И това, в случай че не е мотив за национална горделивост! Друг е въпросът какво общо имат тукашните „ рицари “ с тамплиерите, чийто медал е закрит от Ватикана преди близо хиляда години.

 

Този исторически факт не пречи на хора с яки комплекси да си основат сходно съдружие, което несъмнено наподобява карнавално, само че пък около него очевидно се усещат значими и си градят потребни връзки и познанства. Преглед на редиците на нашенските тамплиери демонстрира, че всевъзможни одиозни фигури – основно някогашни ченгета, само че също и изтъкнат внедрител на каптагона в производството на тогавашната „ Фармация “, известна в медиите врачка, публицисти, предприемачи, банкери и даже адвокати, са се наметнали с белите чаршафи на псевдоблагородници. Дори другарката Янка Такева – несменяемата шефка на учителския профсъюз, се изживява като тамплиер!

 

Начело е, несъмнено, рицарят на заплаща от Държавна сигурност Румен Ралчев. Ръководството на бутафорните бг тамплиери очевидно не е задоволително за егото му, по тази причина той се показва и като учен. Титлата му, несъмнено, не му е издадена от Българска академия на науките, а от някаква измислена академия от Москва, която против 2-3 хиляди $ може да накичи с помпозни китапи и хора с главно обучение.

 

Тамплиерите надалеч не са единственото менте в областта на рицарството.

Колегите им от „ Орден на св. Йоан, Рицари на Малта – Велик Приорат България “ не им отстъпват по надутост. Те са относително ново общество, регистрирани са през 2019 година от международно незнайните лица Иван Ганчев, Занка Ганчева и Петър Събев. Тримцата имат рекламация да са представители в България на истинския католически Малтийски медал, който има над 9-вековна история и даже е в дипломатически връзки с България. При това Малтийският е най-древният рицарски медал, оживял до наши дни, той е приет от Ватикана и Организация на обединените нации.  Затова с съображение представителите му у нас стачкуват преди време против ментето пред Външно министерство. „ Като единствени и публично приети представители у нас на Малтийския медал сме надълбоко огорчени от сходни фалшификации и приложимост на непознати имена и знаци “, пишат формалните представители.

 

Бърза инспекция демонстрира, че у нас изобщо не е предходна модата да се основават рицарски ордени, освен това доста от тях под съветска закрила. Навъдили са се към този момент цяла дузина сходни обединения, а измежду тях се пъчи и някакъв „ Орден Туле “, регистриран в Габрово, който очевидно има искания да е правоприемник на тайното масонско приятелство, довело на власт преди време Адолф Хитлер. Габровските функционери обаче се вършат на три и половина и пишат, че са наследници на „ древен френски медал “.

 

На страницата си тукашните „ нацита “ обаче не са оповестили името на своя фюрер, само че пък събират дарения за разнообразни дела! Всъщност активността им се изчерпва с това, различен е въпросът, че съгласно докладите им нямат нито един лев доход. Или не се е намерил наивник да им подари, или пък става въпрос за спекулация вид „ Хелп карма “, настояват осведомени.

 

Като оставим настрани неуместните искания за „ аристократизъм " на нашите рицари, пръкналите се ордени са по-скоро филиали на масонски ложи, които се прикриват зад бутафорни плащове, мечове, гербове и всевъзможни сходни аксесоари и измислени ритуали.

 

През годините на прехода обаче няма прочут политик или предприемач в България, който по един или различен метод да не се окаже обвързван с масонството. При ръководството на Румен Радев тази наклонност напряко ескалира – Президентството се трансформира във филиал на проруската пловдивска масонска ложа „ Слънце “, отпред с другаря Георги Гергов.

 

В медиите в детайли и доста пъти са описвани назначенията, които се прокарват от видни масони като президентските протежета, публично секретар и консултант, Николай Копринков и Пламен Узунов, станали нарицателни имена за клиентелизъм, завземане на властови позиции и преразпределяне на милиарди левове.

 

И това не е инцидентно, тъй като масонството у нас от сякаш скрито философско придвижване от дълго време се е трансформирало в организация на ченгета от някогашната Държавна сигурност и хора със съмнителна известност. Всички те обичат да се обявяват като новия български хайлайф, новите благородници и дворяни. Чрез ордени и ложи тези позамогнали се хора показват, че са освен първи по пари, само че и имат смешните искания да са духовни предводители на нацията.

 

Вместо извисяващи ритуали на сбирките на тези лица се разпределят назначения, публични поръчки, еврофондове и даже се прецизират присъди, макар че тайните общества са неразрешени за лицата от правосъдната власт. Масони да вземем за пример избавиха Костя Копейкин от съд поради неразбираемите му приходи и подозренията, че дотацията на „ Възраждане “ не се харчи по предопределение. Костадинов, да напомним, преди да завоюва нужния брой гласове, които обезпечават на партията му 1.6 млн. лева, постоянно се изкарваше безжалостен съперник на държавното финансиране за партиите. Дори се кълнеше, че ще се откаже от парите.

 

Разбира се обещанието му се оказа от ден до пладне. И през разум не му мина даже да върне милионите. Вместо това новоизлюпеният русофил незабавно, откакто партията му се класира на изборите, внезапно се замогна и размени панелката в крайния варненски квартал „ Кайсиева градина “ с баровска вила за над 250 бона, нова кола, плюс гиздав апартамент на брачната половинка му в центъра на морската столица. При това забележете – Без да тегли ипотечен заем, въпреки по същото време да получава едвам 740 лева заплата като организатор в Археологическия музей в морския град.

 

Странното замогване на Костадинови провокира интереса на прокуратурата, само че Копейкин разгласи, че от 2018 година работи и като юрист с голяма заплата в столичната компания на предприемача Десислав Дионисиев. Любопитно е, че с изключение на шеф на Копейкин, Дионисиев му е шеф и по масонска линия, настояват осведомени.

Десислав Дионисиев е началник на промосковската ложа „ Мистериите на траките ”, в която се навъртал и Костадинов. Дали това е правилно, или е единствено слух, няма по какъв начин да се ревизира, тъй като масоните ревниво крият своите членове.

 

Ложата на двамцата, споделят осведомени, била част от масонските структури, които се управляват от Георги Гергов – почетен консул на Русия в Пловдив. В тайните общества под надзор на Гергов, който освен това е и съветски жител, на процедура са приютени всички известни български русофили, отпред с обкръжението на президента Румен Радев.

 

В масонските ложи подчинените на Георги Гергов и Десислав Дионисиев, обаче са засечени и други фрагменти на „ Възраждане “. В тях да вземем за пример се подвизава Виктор Папазов – икономическият специалист на партията. В медиите той се обявява като създател на Първа българска фондова борса “, само че би трябвало да уточним, че е основана с парите на „ Мултигруп “, а самият Папазов години наред е апетитен за дясна ръка на Илия Павлов.

 

Както е известно, шефът на „ Мултигруп “ приживе доближава до най-високата 33-та степен в масонството. Случайно или не, само че никоя компания не може да се мери с „ Мултигруп “ по брой свободни зидари, съсредоточени на едно място. Някои от тях към този момент са на оня свят – като видния мултак Димитър Калчев, реститут, някогашен кмет на Русе и министър в държавното управление на Симеон. Той също е масон от 33-та степен и умира на 62 години, броени месеци, откакто е достигнал това най-престижно равнище. До същата степен стига приживе и различен знаков предприемач от времето на прехода, също мъртвец – Емил Кюлев. Той обаче е зидар от ложата на предприемача Валери Митков, чиято фабрика „ Миждур “ се взриви и безусловно изпари във въздуха 15 души. Митков също е 33-та степен масон. Той публично се води „ Велик занаятчия “ във „ Великата Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари на България “.

 

Преди да бъде убит, известният от престъпните летописи предприемач Борислав Манджуков, чието ликвидиране остава мистерия и до момента, е от ложата на Валери Митков. За Младен Михалев – Маджо също се твърди, че е измежду видните масони, издигнали се до най-високите равнища в йерархията на ложите. Според осведомени обаче още преди 4-5 години Маджо се отдръпнал от българското „ зидарско приятелство ”, осъзнавайки цялата неплатежоспособност на родна почва.

 

В листата на членовете на ложи от години се слага и починалият експремиер Андрей Луканов. До края на живота си обаче той настойчиво отхвърля, че е в редиците на свободните зидари.

„ Това е една чутовна нелепост, която беше измислена от кръжеца към Жан Виденов. Нито съм масон, нито знам какво значи това “, разяснява Луканов малко преди да го убият.

 

Първият почитан правист, за който се заговаря, че е масон, е Борис Велчев. Когато го избират за основен прокурор, в медиите се прокрадва информация, че е замразил участието си в ложата. Самият Борис Велчев тогава измърморва, че не членува в загадка организация. 

 

За разлика от него обаче някогашният правосъден министър и сегашен юрист Антон Станков призна, че е масон. Той изясни, че членува във Великата ложа на старите свободни и признати зидари. Допълни, че се гордее с този собствен избор, който направил още в далечната 1999 година Днес Антон Станков е юрист и може да членува, където изиска.

 

Друг прочут юрист – Менко Менков също не крие принадлежността си към масонството. Той е в управлението на ложата със засукано име „ Пълноправна алегорична ложа на старите свободни и признати зидари Захари Стоянов “.

 

Бившият зам.-министър на правораздаването в кабинета на Национална движение „Симеон Втори" – починалият Маргарит Ганев, също не крие приживе, че е масон. Неговата ложа „ Братство и чест “ даже е записана в жилището му в столицата. В нея членува и някогашен началник на ДАНС Петко Сертов. 

„ Братство и чест “ е член на Великата ложа на старите свободни приети зидари на България, чийто популярен занаятчия е Румен Ралчев, който преди време е началник на защитата на Тодор Живков, а през днешния ден е академик-бизнесмен с разнородни ползи в разнообразни сфери.

 

От години с тамплиерските структури се свързва и друго величие на правото – някогашният началник на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов. Той обаче изрично отхвърля каквито и да е връзки с секрети общества. Масон, споделят, че е и някогашният омбудсман Константин Пенчев. Според осведомени той влезнал в братството още преди години, когато бил началник на висшия административен съд. Виден зидар е и неговият предходник починалият Гиньо Ганев.

 

Списъкът на видните масони, свързани с правораздаването у нас, няма да е цялостен, в случай че не споменем и правосъдния лобист Красимир Георгиев – Красьо Черния. За него също се твърди, че е брат масон. Всъщност Красьо Черния става един от най-младите зидари. Приели го в братството, когато бил едвам на 24-годишна възраст. Днес бил на високите равнища в йерархията.

 

Бившият състезателен министър Красен Кралев, също е зидар. Преди 2-3 години, във всеки случай преди Путин да нахлуе в Украйна, съгласно очевидци Кралев се появил в Москва, дружно с Валери Митков. Двамата били специфични посетители на братушките московски масони и даже взели участие в ритуали с тях.

 

През последните години съгласно осведомени известни масони вършат неистови старания да обединят нашите ложи с съветските, като всичко това е добре подплатено с хубави пари от Кремъл. Сред радетелите за такова обединяване освен това е освен одиозният Георги Гергов, само че и предприемачът Валери Митков.

Той даже дефилира на масонски обред в Истанбул с съветското знаме в ръце.

 

След това, обратно на законите на международното масонство, Митков „ конфигурирал " в България, както гласи формалният термин, 3 ателиета на Върховния съвет на Стария признат шотландски обред на Русия.

Запознати са безапелационни, че тази конструкция изобщо не е призната в международното масонство. Затова пък е мотив от Москва да дойде делегация, отпред с някой си Назим Азизов, популярен ковчежник на ложата, чието седалище се намира на „ Лучников переулок “ 2 в Москва. Въпросният Азизов бил с най-високата 33-та степен, а като ковчежник разпределял парите. Според добре осведомени източници въпросният Азизов е тясно обвързван с кръгове от съветския хайлайф, които стигат до самия Путин. Затова няма никакво подозрение, че масонството у нас играе значително и ролята на 5-а колона на Кремъл, разясняват осведомени.

 

По време на визитата си в София, Азизов бил показан на известни наши политици, магистрати и предприемачи. Той самият, както и другите съветски зидари дали всичко от себе си, с цел да привлекат към идеята си необятен кръг авторитетни лица, измежду които и авторитетни държавници. И очевидно са съумели, в случай че съдим по тези толкоз смешни и нелепи фотоси от бала „ Рицар на годината ”, измежду които се виждат откровени симпатизанти на Кремъл, които освен това не крият ориентацията си на изток.

 

„ Затова да не се чудим, че България е залята. от съветска агитация и Кремъл бележи триумфи в осведомителната война по всевъзможни канали. Често за това оказват помощ и известни зидари. Както е известно, те са се настанили и на върха на държавното ръководство и даже не крият връзките си с тайните общества ", разясняват осведомени.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР