Тези дни един въпрос сериозно вълнува всички. Станала ли е

...
Тези дни един въпрос сериозно вълнува всички. Станала ли е
Коментари Харесай

Тайно ли се омъжи Ема Стоун

Тези дни един въпрос съществено вълнува всички. Станала ли е Ема Стоун – звездата от La La Land и „ Фаворитката “ публично омъжена жена и имало ли е загадка гала, за която никой не е схванал. И не крие ли тя и други изненади?
 Ема Стоун, Дейв Маккари и годежът на актрисата
Ема Стоун се сгоди

Да им е честито

31-годишната носителка на Оскар и сценаристът на известното предаване Saturday Night Live Дейв Маккари се сгодиха през декември. Те оповестиха за това на всички със сладка фотография в обществените медии, на която демонстрират годежните си пръстени.

И до момента в който всички чакахме да чуем по кое време ще е сватбата им, пристигна коронавирусът и светът не помни за всичките си проекти. През март Page Six заяви, че двойката е отсрочила плануваната женитба точно поради пандемията.

on Dec 4, 2019 at 4:42pm PST

Но животът в никакъв случай не може да спре изцяло, изключително за влюбените. Папараци са забелязали актрисата и годеникът ѝ с едни и същи пръстени по време на разходка в Лос Анджелис, след което в пресата се появиха известия, че те скрито са сключили брак. И освен това, допуска се, че Ема е бременна.

EXCLUSIVE: Emma Stone and fiancé Dave McCary are spotted wearing matching bands on their ring fingers
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
На фотосите от разходката, оповестени в Daily Mail, ясно се вижда закръгленият ѝ стомах. За следобедната си разходка Ема и Дейв са облечени в комфортни облекла. Актрисата е с необятен гащеризон и сандали, а 35-годишният Дейв с тениска и черен панталон. И двамата са с бейзболни шапки.

Ема към момента не е коментирала обществено слуховете. Но източник e удостоверил пред Page Six, че бракът сред двамата е реалност. Явно актрисата и годеникът ѝ да са избрали да сключат брак скрито на частна и безвредна гала.

През последните няколко месеца по този начин направиха принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци, Шон Пен и Лейла Джордж, както и Лили Алън и Дейвид Харбър.
 Принцеса Беатрис, сватбата й с Едуардо Моци и още детайлности за събитието
Какво остана прикрито на сватбата на Беатрис

Като никоя друга
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР