Тези 20 закона, подбрани от BrightSide, ще ви помогнат да

...
Тези 20 закона, подбрани от BrightSide, ще ви помогнат да
Коментари Харесай

Законите на живота, които ще ви помогнат в тежки моменти

Тези 20 закона, подбрани от BrightSide, ще ви оказват помощ да разберете по-добре смисъла на вашите дейности и даже да се преборите с тези обстановки, които на пръв взор наподобяват непреодолими.

Приложете ги през идните месеци!

Законът на компликациите

Винаги би трябвало да разглеждате превъзмогването на дадена компликация като условно затруднение. В противоположен случай рискувате да пропуснете някоя в действителност неповторима опция, която се появява един път в живота. Ако съумеете да приемете този метод на мислене, ще бъдете подготвени да поемате нови провокации и благоприятни условия.

Законът на отплатата

Трябва да плащате за всичко – както за вашите дейности, по този начин и за бездействията ви. Вие решавате кое ще коства повече. И не забравяйте, че избягването на неуспехите няма да ви направи по-щастливи.

Законът на вратите

Нашият живот се състои от безконечен брой избори. Винаги имаме избор. Не постоянно е елементарно да вземем вярното решение. Когато преминем през една врата, пропущаме друга. Загубите обаче постоянно водят и до облага.

Законът на привличането

Обикновено привличаме към себе си нещата, които се намират в нашето централно фокусирано схващане – това, за което мислим непрекъснато, от което се опасяваме или което харесваме. Животът ни дава това, което чакаме от него на подсъзнателно равнище, а не това, което желаеме.

Законът на стесняването #1

Не е допустимо да предугадите всичко. Съществуват обстановки, които се случват срещу волята ти. Те не могат да бъдат планувани, не можем да поемаме отговорност за тях.

Законът на стесняването #2

Не можете да имате всичко. Постоянно ще се нуждаете от нещо. Тайната на щастието се крие в умеенето да се примирите с това, което притежавате.

Законът на редовността

Ако едно нещо се случи един път, то е случайност. Случи ли се два пъти – съвпадане. Третият път обаче е прецизност.

Законът на измененията

Ако желаете смяна в живота си, би трябвало да поемете надзор над нещата към вас. Ако очаквате ориста сама да свърши всичко, ще останете разочаровани. Ако вие самите не се насочите към задачата си, в никакъв случай няма да я достигнете.

Законът на сходността

В нашия живот няма инцидентни срещи. Подсъзнателно привличаме към себе си тези, които ни подхождат.

Законът на балансирането

Ако копнеете за нещо, само че не можете да го получите, открийте различен подобен интерес, еднакъв по мощ на първия.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР