Тезата, и по-конкретно думите на Джо Байдън, че Русия може

...
Тезата, и по-конкретно думите на Джо Байдън, че Русия може
Коментари Харесай

Русия да атакува НАТО – според Путин глупости“ на Байдън, в които и САЩ не вярват


Тезата, и по-конкретно думите на Джо Байдън, че Русия може да нападна НАТО или страна от НАТО, съветският президенти Владимир Путин дефинира като " нелепости " .

" Това са цялостни нелепости. Мисля, че президентът Байдън схваща това, само че употребява просто фигура на речта , с цел да оправдае неправилната си политика в съветското направление ", показва Путин в изявление за предаването " Москва. Кремъл. Путин " на Павел Зарубин.

Цялото изявление ще бъде излъчено довечера, само че съветските организации разгласяват през целия ден анонси, както и самият водещ на предаването в обществените мрежи. Появата в ефир на президента Владимир Путин е предстояща - през миналата седмица се организира ", откакто президентът разгласи желанието да се кандидатира за пети мандат.

Владимир Путин е уверен обаче, че позицията на Вашингтон е неправилна, а и изрича подозрение, че Съединени американски щати в действителност я споделят.  " Имайки поради вероятностите за световно развиване, надали Съединени американски щати " са толкоз заинтригувани, колкото си мислеха преди 20 години, а и както обществено декларират сега, да нанесат стратегическо проваляне на Русия ", са точните думи на Путин, които се цитират от Зарубин и ТАСС.

" Не считам, че това е в националните ползи на самите Съединени щати ", отбелязва още съветският президент, изцяло в стила на съветската обществена дипломатическа линия да разясняват и дават оценка на самите " сътрудници ", .

Не единствено американският президент Джо Байдън изрича обаче такива терзания. 

съветският президент Владимир Путин да не спре с Украйна, в случай че реализира военна победа там,  предизвести и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в деня след телевизионното присъединяване на Владимир Путин. Председателят на в същия ден призова  блока да продължи поддръжката си за Украйна. 
 Експерт от НАТО: Русия не се отказала от война с нас
Експерт от НАТО: Русия не се отказала от война с нас

Нова ескалация е близко
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР