Тейлър Суифт даде идея за перфектните коледни нокти. Тя просто

...
Тейлър Суифт даде идея за перфектните коледни нокти. Тя просто
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и перфектния коледен маникюр, който ще си откраднем


Тейлър Суифт даде концепция за съвършените коледни нокти. Тя просто разсъни тийнейджърките в нас с малко брокат и комбиниране на два цвята. На нюйоркската премиера на кино лентата " Poor Things " в Ню Йорк Тейлър Суифт беше в унисон с коледния сезон и носеше ослепителен маникюр с редуващи се цветове алено и зелено, които доста подхождаха на съвършено накъдрените ѝ кичури. Заедно с типичния си грим - извита очна линия и червени устни, тя сътвори типичен остарял холивудски тип. Цветният ѝ маникюр прибавя съвременен подробност към типичен елегантната визия и демонстрира, че има едно нещо, което би трябвало да е над всичко, когато създавате визия: заниманието!



Като се има поради, че Тейлър Суифт преди малко беше оповестена за " Личност на годината " от The Times, можем умерено да кажем, че въздействието, което тя има през днешния ден, е прието и неоспорим факт. Затова просто ще си откраднем този маникюр за идните празници и ще го превърнем в собствен. Още повече, че имаме съвършените рокли в алено и зелено, показани в следния материал.

Как да си създадем този маникюр? Започваме с транспарантна основа, с цел да предпазим ноктите си. Избираме червен и зелен колорит с ослепително покритие или ослепителен топ лак като финален пласт, с цел да придадем на ноктите си съвършения коледен тип, и сме подготвени.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР