Тестването на хората на първа линия, сред които и полицаи,

...
Тестването на хората на първа линия, сред които и полицаи,
Коментари Харесай

Симидчиев: Алергиите не могат да са сбъркан с коронавирус

Тестването на хората на първа линия, измежду които и служители на реда, демонстрираха, че доста дребна част от тях имат среща с вируса.

Това е по този начин, тъй като тези проби изследват отговора на имунната система и демонстрират, че отговор на вируса имат релативно малко хора. Това изясни пулмологът доктор Александър Симидчиев в ефира на Българска национална телевизия.

Припомняме, че от през днешния ден стартира тестване за ковид в софийския " Социален патронаж ".

Според доктор Симидчиев това сочи две неща. Първо - ограниченията са ефикасни, вследствие на което има малко разпространяване на вируса. Второ - носенето на защитни средства защищава.

Във връзка с навлизането в интервала на сезонните алергични болести, Симидчиев посочи, че ковид не може да са сбърка с алергия, защото тя в никакъв случай не протича с висока температура. Най-честата демонстрация на ковид е висока температура.

Той добави, че всеки пети имат алергичен ринит и той се демонстрира със запушен нос, загуба на подушване, сърбеж и кихавица. Неща, които елементарно могат да бъдат сбъркани с вирусна зараза, изясни още Симидчиев, само че не са с демонстрация повдигане на температурата.

В умозаключение Симидчиев добави, че маските защищават и от полените, и могат да понижат недоволствата при алергии , само че в случай че не се почистват, могат да бъдат източник на спомагателни недоволства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР