Тест с дървета – разкрива интересни черти от характера ви

...
Тест с дървета – разкрива интересни черти от характера ви
Коментари Харесай

Тест с дървета – кое ви хареса най-много? Ето какво казва това за вас

Тест с дървета – разкрива забавни черти от характера ви

Представете си, че би трябвало да засадите дърво в градината на фантазиите си. Изборът ви е тясно обвързван с вашата персона. За да разберете повече за себе си, просто изберете дървото, което първо ви хареса.

Номер 1
Ако решите да засадите това дърво, размерът и широчината на неговите клони символизират вашето великолепие и вашата нематериалност. Имате огромно предпочитание да давате, само че не намирате смелостта да извършите нещо, тъй като сте доста срамежливи.

Номер 2
Това дърво символизира безсмъртието. Въпреки че сте мощен човек, от време на време търсите сигурност, която ще получите в прегръдката.

Номер 3
Това дърво е знак на мъдростта. Символизира знанието, което подслажда живота и без подозрение търсите благосъстояние, само че не материално, а в опита.

Номер 4
Това дърво символизира обилие, обич и здраве. Олицетворява хубостта на общуването. Ако това е дървото, което сте избрали за градината си, това може да значи, че не желаете да сте сами и че желаете компания, звук, развлечение и наслада. Приятелството е скъпо за вас.

Номер 5
Това дърво крие тайната на прераждането и обновлението на природата, тъй като е първото дърво, което цъфти напролет. Ако сте избрали това дърво, неговото значение е обвързвано с неговия плод: това е загадка, която се разкрива посредством строшаване на черупката.

Личността ви има голям брой равнища и постоянно можете да показвате разнообразни лица, само че надълбоко в себе си криете тайната на същинската ви еднаквост, която рядко разкривате. Вие сте тайнствен човек.

Номер 6
Представлява отразяваща нематериалност точно поради невероятната си грациозност. Ако сте избрали това дърво, това значи, че обичате изкуството, че сте грациозен човек и естетиката надвива над всичките ви останали упоритости.

Вижте още: Мощно лекарство: лекува сърцето и защищава от инфекции

Не забравяйте да споделите този забавен тест с дървета с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР