Тервел Пулев сподели първите си впечатления от Сергей Ковальов с

...
Тервел Пулев сподели първите си впечатления от Сергей Ковальов с
Коментари Харесай

Тервел Пулев с първи думи преди битката си със Сергей Ковальов

Тервел Пулев показа първите си усещания от Сергей Ковальов с оглед обстоятелството, че двамата ще премерят сили на 14 май в Калифорния. Двамата публично към момента не са подписали контракт за мача си, само че по думите на българина наподобява, че това е просто условност оттук нататък.

„ В профи бокса има единствено един кантар преди мача, може би и той не е бил тъкмо в долната категория, евентуално е свалял, тъй че не знам тъкмо какво му е тежестта, не мога да кажа “, сподели Тервел пред „ Мач Телеграф “ във връзка с обстоятелството, че руснакът за пръв път ще се боксира в полутежка категория.

Двамата обаче си наподобяват по това, че не са се качвали на боксовия кръг от повече от година, само че Пулев е безапелационен, че на бойци от техния сан това не би могло да им се отрази чак толкоз отрицателно. Освен това обстановката е идентична за всички към пандемията.

38-годишният Ковальов за последно се боскира с „ Канел “ Алварез в края на 2019 година и въпреки да стоеше добре на кръга бе нокаутиран в 11 рунд от феноменалния мексиканец.

Това се обрисува да е най-силният противник на Тервел Пулев в цялата му професионална кариера до тук, защото досега той бе отбягван от водещите имена в дивизията си, макар 16-те му следващи победи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР