Тервел Пулев се готви да се завърне на професионалния ринг

...
Тервел Пулев се готви да се завърне на професионалния ринг
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Аз също съм здравеняк!

Тервел Пулев се готви да се завърне на професионалния кръг след дълго неявяване и то за мач против огромно име – трикратния международен първенец от Русия Сергей Ковальов, който се бие в по-долната категория лека тежка. Нещата са задвижени и са в напреднал етап, мачът ще е от 10 рунда и се планува да е основната атракция в галавечер на 14 май в Ингълууд, Калифорния.

Организира се от компанията „ Трилър “, която движи и борбите против ММА състезатели в Triad Combat на брат му Кубрат Пулев. Днес двамата участваха на формалната конференция.

“Ще бъде доста сложен мач, тъй като Ковальов е боксьор от международна класа, само че аз имам вяра в себе си. Аз също съм бабанка. Не съм си представял по какъв начин ще протече дуела, само че постоянно пресъздавам победа. Където и да се бием с брат ми - Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис - българската поддръжка постоянно е на най-високо равнище. Ще бъде огромно шоу и не го пропускайте”, съобщи Тервел.

Съперникът му Ковальов изрази своя възторг, че се изкачва в по-горната полутежка категория, откакто последно се би за международната купа в лека-тежка против Саул Алварес - Канело.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР