Терористичната атака в Москва е дело на радикални ислямисти. Това

...
Терористичната атака в Москва е дело на радикални ислямисти. Това
Коментари Харесай

Според Путин атаката в Крокус е дело на ислямисти, но отново набеди Укарайна

" Терористичната офанзива в Москва е дело на радикални ислямисти. Това безчовечие може да е единствено частица от цяла поредност опити на тези, които са във война с нашата страна от 2014 година с ръцете на неонацисткия режим в Киев. "

Това съобщи съветският деспот Владимир Путин на среща със службите за сигурност, излъчена по държавната телевизия.

„ Ние знаем, че закононарушението е осъществено от ръцете на радикални ислямисти, против чиято идеология самият ислямски свят се бори от епохи “, сподели още Путин, представен от БГНЕС.

Той повтори изказванието си, че причинителите са се пробвали да избягат в Украйна, и загатна, че някой " ги е чакал там ". Диктаторът настойчиво пренебрегва явната неспособност обвинените на преминат границата, по която от съветска страна са ситуирани спецчасти и военни. Междувременно беларуският дипломат съобщи, че терористите са щели да избягат в Беларус.

Въпреки това съветският деспот продължи с внушенията, като сподели, че стрелбата се вписвала в " по-широка акция за заплашване " от страна на Украйна.

Днес Франция се причисли към Съединени американски щати, като съобщи, че разследващата информация сочи, че Ислямска страна е виновна за офанзивата против концертна зала край Москва.

Досега Путин не e коментирал формалните изказвания на " Ислямска страна ", че нейни бойци са организирали и направили нападението.

Четирима мъже от таджикски генезис бяха арестувани в ареста по обвинявания в тероризъм в Басманния областен съд на Москва по съмнение за осъществяване на офанзивата.

Други трима, също от таджикски генезис, са арестувани по съмнение за съучастничество. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР