Тепърва ще стават ясни нещата за много хора. Това заяви

...
Тепърва ще стават ясни нещата за много хора. Това заяви
Коментари Харесай

Пеевски: Тепърва ще стават ясни нещата за много хора

" Тепърва ще стават ясни нещата за доста хора ". Това съобщи предприемачът Делян Пеевски, който през днешния ден бе извикан в ДАНС. Агенцията разгласи във вторник прави инспекция по отношение на Досиетата " Пандора ".

" Бях извикан от ДАНС и се отзовах незабавно ", сподели, сподели Пеевски пред публицисти. И добави: " Не съм плащал за нищо! ". Вчера съм обяснил всичко, поздрави на господин Прокопиев особено, сподели още Делян Пеевски.

На излизане от постройката на ДАНС Пеевски сподели, че е дал нужната информация. Обясни още, че ще има мотив да отговори на всички въпроси.

Вчера Делян Пеевски излезе с отворено писмо, в което изрично съобщи, че публикуваната в медиите информация за недекларирани от него офшорни сдружения е погрешна.

Ето цялостния текст на отвореното писмо на Делян Пеевски:

Разпространената в медиите информация за недекларирани от мен офшорни сдружения е погрешна, защото постоянно съответно и в сходство със закона съм заявил пред способените органи цялото си имущество.

Въпросните сдружения са напълно дъщерни на сдружение, в което имам директно присъединяване и което е съответно заявено, като всевъзможни разнообразни тълкования са напълно неоснователни и манипулативни.

Отделно, тези сдружения в никакъв случай не са правили активност, не са имали активи и посредством тях не са реализирани каквито и да било покупко-продажби. Поради което опитът да се внуши, че има нещо неправилно е неудобен и авансово жертван на крах.

Никога не съм бил и в несъответственост за заемана служба, като разпространяването на неподписани листи, представяни като „ документи “, не се нуждае от коментар.

Касае се, за следващ път, за интензивно мероприятие на кръга " Капитал " и обвързваните с него медии, за тиражиране на погрешни и манипулативни изказвания, несъстоятелността на които елементарно може да бъде тествана и опровергана.

Нямам никакво терзание от това, като през годините съм бил неведнъж проверяван по сходни несъстоятелни изказвания.

Винаги съм бил безупречен при декларирането на притежаваното от мен имущество, не съм укривал по какъвто и да е метод приходи, като съм заплащал всички дължими към страната налози.

Не е инцидентно определен и момента за тази операция, като някои политици към този момент комфортно се възползват от нея в предизборната си реторика. Умишленото потребление на името ми няма да докара и този път до целения от тях резултат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР