Теоретиците на конспирацията споделиха диви твърдения, че принцесата на Уелс

...
Теоретиците на конспирацията споделиха диви твърдения, че принцесата на Уелс
Коментари Харесай

Жестокият слух за двойник на Кейт Мидълтън е обяснен и „доказателствата“ на теоретиците на конспирацията го доказват

Теоретиците на конспирацията споделиха диви изказвания, че принцесата на Уелс е била сменена с двойник на тялото в събота.

Необичайните спекулации информацията към местонахождението на Кейт след коремната й интервенция през януари доближи нови висоти през уикенда, когато интернет тролове твърдяха, че наподобява на двойник, позиран в фрагментите на Кейт и Уилям в Windsor Farm Shop. За по-малко от 24 часа подправените клюки натрупаха повече от 12 милиона гледания на уеб страницата X и повече от 11 милиона в TikTok.

Акаунтите X постоянно са основани в Съединени американски щати и са отдадени на издание за Кейт съвсем всеки час. Няколко имаха сини отметки, които преди се даваха на доказани сметки, само че в този момент могат да бъдат закупени в подмяна на по-голяма популярност в платформата - позволявайки на неточностите да се популяризират онлайн за здравето на бъдещата кралица като горски пожар.

Една доктрина в TikTok необичайно допуска, че това не може да е била Кейт, тъй като фотографията я показваше доста по-висока о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР