Теодора Цончева, която бе звезда от българския Х фактор, си

...
Теодора Цончева, която бе звезда от българския Х фактор, си
Коментари Харесай

Звезда от българския Х фактор си оперира носа и направи шокиращо признание

Теодора Цончева, която бе звезда от българския Х фактор, си е направила пластична интервенция на носа. След като напусна шоуто, надарената хубавица продължи да се занимава с танци, а по-късно стартира да води и собствен влог в Ютуб.

В последния си клип тя се обръща към хилядите си почитатели и признава: "Да, в случай че ви се коствам по-различна, то е, тъй като си оперирах носа ", признава тя и добавя - направих го, тъй като имах потребност да го направя.

"Не знам дали се вижда, само че съм още подута, да знаете, това не е крайният резултат, до една година би трябвало да заеме окончателния си тип ", споделя Теди в обръщението си към своите почитатели.
Тита: Човек би трябвало да е мощен и да преглъща болката

"Когато бях дребна, паднах от един лост. Понеже бях много дребна, трябваше да подскоча, да се набера и да се преметна. Един прелестен ден се оказа, че лостът е строшен и както постоянно скочих и сега, в който се преметнах, той се завъртя дружно с ръцете ми и се озовах право по нос на земята. Изтече доста кръв, беше доста кофти, доста ме боля. След това, обаче, носът ми безусловно изтръпна, не усещах никаква болежка и по този начин и не отидох на доктор, а е трябвало. Оттогава той порасна пъклен крив ", признава Теди.

Ето какво разкрива още тя във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР