Теодора Оронова е момичето, което преживя удар от мълния миналата

...
Теодора Оронова е момичето, което преживя удар от мълния миналата
Коментари Харесай

Ударената от мълния преди година Теодора: Живея втори живот. Сега не изпитвам страх от буря

Теодора Оронова е момичето, което претърпя удар от гръмотевица предходната година. Тя призна, че е съумяла да се възвърне относително бързо.

" Определено пребивавам втори живот. Аз съм извънредно огромна късметлийка, че съумях да преживея цялата тази обстановка и сега да съм тук и да си продължа живота както бих го траяла и преди този момент. Спомените са до и по-късно. Нямам безусловно никакъв спомен от цялата обстановка, която се е разиграла. И се разсънвам, майка ми е до мен, задава ми някакви въпроси, а аз въобще не знам какво се случва. Казва ми, че съм ударена от гръмотевица. Много странна обстановка. 

Човек не може да си избяга от ориста. Аз и да пребивавам в боязън, че на открито има стихия, това с нищо няма да ми помогне и да ми попречи. Така че нямам, не бих споделила, че имам боязън ", сподели тя в студиото на " Новините на " Нова ".

" Ако съм на открито, бих потърсила по най-бързия метод заслон или да отида в кола. Доколкото знам, мисля, че в кола е най-безопасно да си по време на стихия.

Не знам какви са били упованията за възобновяване ми, само че персонално аз бих споделила, че съм се възстановила много бързо. Тръгнах на учебно заведение още на 15 септември, а случката беше на 16 август. От третия ден бях почнала да ходя независимо. Възстанових се мълниеносно. Дано детенцето да се възвърне.

След тази преживелица аз мисля, че като цяло, това е и съветът ми, въобще да не обръщаме внимание на дребни проблеми, които се вземат решение, а просто да гледаме напред и да преодоляваме всяко едно затруднение с усмивка на разположение. Аз и цялото ми семейство сме с цялото семейство на това момченце, тъй като знам какво претърпяват сега. Всички сме с тях духом ", сподели още Оронова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР