Теодора Мудева печели титлата за най-красива българка през 2018 година.

...
Теодора Мудева печели титлата за най-красива българка през 2018 година.
Коментари Харесай

Крие ли корекции по себе си Теодора Мудева

Теодора Мудева печели купата за най-красива българка през 2018 година. Тя се изявява още като танцьорка и модел. А нейните почитатели не стопират да питат изцяло естествена ли е нейната хубост и има ли някакви корекции по себе си.

Но Мудева разруши на пух и прахуляк съмненията, че има пластики и отговор почтено на собствен почитател. Който я попита непосредствено естествена ли е хубостта й. Красавицата му отвърна с изрично „ НЕ ”.

Теди показа и своите растеж и килограми, сподели, че височината й е 175 см, а на килограми е 58. А на въпроса за какво се е боядисала в рус колорит Мудева призна, че не е оцветила цялата си коса, а си е направила единствено светли кичури.

А на въпроса дали майка й е с съветски произхода миската показа следното: „ Майка ми в действителност е рускиня, само че цялостен живот е  живяла в България. Роднините ни от нейна страна живеят в Русия.

Не всички обаче харесват представянето на Мис България в„ Игри на волята ”. Особено откакто се съгласи незабавно да влезе в коалиция с майката на Денислава, новодошлата в племето на „ Гладиаторите ” Виолета: „ Падна ми в очите Мудева, харесвах я преди, само че в този момент се държи като фурнаджийска лопата и се потвърди като жена без мнение и без темперамент! ”  

Автор:  vbox7.com     

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР