> Теодора Бахлова и Юмер МехмедОръжието е открито на територията

...
> Теодора Бахлова и Юмер МехмедОръжието е открито на територията
Коментари Харесай

Касае за един масов, сериен убиец: Подробности за жестоките убийства в Бургас

 > Теодора Бахлова и Юмер Мехмед
Оръжието е намерено на територията на Бургас, съобщи на брифинг Йовита Григорова, заместител апелативен прокурор в Апелативна прокуратура- Бургас.

Дичев е притеглен под отговорност по тази причина, че е спомогнал на разположение да се укрие и да избегне наказателна отговорност, укриване на остатъци от натрупа, както и укриване на огнестрелното оръжие - револвер.

След направената ДНК експертиза се потвърждава, че откритите остатъци са на Теодора Бахлова, повдигнато е обвиняване на Станимир Рагевски за ликвидиране посредством огнестрелно оръжие, добави Йовита Григорова.

Законът планува от 10 до 20 години отнемане на независимост. От прокуратурата подчертаха, че са открити задоволително остатъци, с цел да може да се каже, че принадлежат на Теодора Бахлова и разясниха, че се касае за " един всеобщ, серин палач ". И двамата обвинени са неведнъж осъждани.

" Убийството е осъществено в деня на изгубването. Изследват се взаимовръзки - икономически, финансови, имотни ", добави Калоян Калоянов, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Късно вечерта в сряда стана ясно, че е намерено тялото на изчезналата преди съвсем година брокерка Теодора Бахлова. Това потвърдиха за Българска национална телевизия от ОД на МВР-Бургас. По неофициална информация част от натрупа на 47-годишната бизнесдама е открита от криминалисти заровен в бургаските гробища.

Има данни, че Теодора Бахлова се е познавала с предприемача Станимир Рагевски, упрекнат в убийството на 28-годишния Юмер Мехмед.

Преди две седмици трупът на младото момче беше открит също разчленен и пренебрегнат в чували в покрайнините на Бургас. Уточнява се каква е връзката сред двата случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР