Тениска с автограф на Христо Стоичков е обявена за продажба

...
Тениска с автограф на Христо Стоичков е обявена за продажба
Коментари Харесай

И фланелка с автограф на Стоичков предлагат на търг за животоспасяваща операция на дете в Плевен

Тениска с подпис на Христо Стоичков е оповестена за продажба на търг по интернет за набиране на средства за лекуване на шестокласничката Сузан Мехмедова от плевенското ОУ „ Д-р Петър Берон “. Фланелката е дарена от дребния Велизар, който от идната образователна година ще бъде първолак в същото учебно заведение. Парите от продажбата й ще бъдат преведени по откритата банкова сметка, оповестиха основателите на търга във фейсбук страницата на ОУ „ Д-р Петър Берон “.
В началото на март на Сузан е сложена тежката диагноза „ израстък в мозъка “. За животоспасяваща интервенция са нужни 25 000 евро, а сумата е непостижима за родителите на момичето. За да оказват помощ в набирането на нужните средства, учениците и управлението на ОУ „ Д-р Петър Берон “ проведоха в световната мрежа търгове с дарения за идеята.
В първите два търга бяха оповестени за продажба две топки с подписи на Григор Димитров и на други тенис звезди, и промоционална тенис ракета от „ София оупън “. От тях са събрани общо 1 500 лева Тенис топките са купени от Лора Григорова от София. Тя е поискала топките да бъдат върнати на момичето, което ги е дарило – четвъртокласничката Никол Ангелова. В наддаването за промоционалната тенис ракета най-голяма сума е предложила Мартина Попова от София, разясняват във фейсбук страницата на учебното заведение основателите на благотворителната акция.
Поредният търг е за мозайката " Есенни листа " . Неин създател е плевенският художник Страхил Найденов. Тя е с размери 27/25 и е направена от естествени материали - пясъчник, травертин и фосил. По волята на художника оповестената първична цена е 300 лева, които той желае да подари в поддръжка на лекуването на Сузан Мехмедова.
Подкрепа може да окажете и на откритата банкова сметка:
BG68UNCR70001523522750 BIC - UNCRBGSF Уни Кредит Булбанк
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР