Тенденцията в системата на МВР назначаване – напускане е обърната,

...
Тенденцията в системата на МВР назначаване – напускане е обърната,
Коментари Харесай

Младен Маринов: Тенденцията в системата на МВР назначаване – напускане е обърната

Тенденцията в системата на Министерство на вътрешните работи назначение – овакантяване е обърната, постигнали сме непоклатимост за изпълнителските равнища. Това сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов, представен от „ Фокус”.

Изказването му е в отговор на въпрос от депутата от ГЕРБ Валентин Радев по отношение на назначението на 1000 полацаи по места.
Джамбазки: Общинските служители на реда в София от 100 да станат най-малко 200 Трябва да се продължи газификацията на София, както и да не се позволява банкрутът на "Топлофикация ", счита той
„ Продължаваме с този развой. В момента има чиновници, които се образоват. Преди месец дадоха клетва чиновници на Гранична полиция, на Националната полиция. В момента текат състезания за оперативни служащи “, изясни Маринов.

Вътрешният министър добави, че следва оповестяване на конкурс в Столична дирекция на вътрешните работи за 60 бройки. По думите му Дирекция „ Жандармерия “ е окомплектована на 90%.
Недостиг на униформени: Хърватия връща на работа 2000 пенсионирани служители на реда Като причина от управляващите се акцентира засиленият мигрантски напън към страната
„ Знаете, че дирекция „ Жандармерия “ е мобилна. Разбира се, през този интервал има и напускащи. Тенденцията назначение – овакантяване е обърната “, сподели още Маринов. Той посочи, че щатната бройка е малко над тази, която е обезпечена за бюджета за 2019 година

Подобна наклонност има и в армията. Тази година броят на признатите бойци е по-голям от броя на напусналите, посочи командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР