Тенденциите при прическите постоянно се променят - всеки сезон някои

...
Тенденциите при прическите постоянно се променят - всеки сезон някои
Коментари Харесай

Прическите, които подмладяват и са хит тази пролет

Тенденциите при прическите непрекъснато се трансформират - всеки сезон някои губят своята новост, а други още веднъж стават съвременни.

Тази пролет модата клони към непринуденост, релаксация и лека немарливост. Строгите прически, огромните красиви и завършени къдрици, както и комплицираните прически не се смятат за съвременни. Тенденциите за сезона се дефинират от огромните международни марки и известни дизайнери по време на стилните ревюта. Ето какво споделят те тази година:

Пикси
 Прическите, които подмладяват и са шлагер тази пролет


Пикси е супер съвременна прическа за къса коса, която може да бъде дръзка и сантиментална. В модерната версия на прическата, косата в задната част на главата би трябвало да е по-къса в сравнение с в предната част. Препоръчително е стилизирането да е леко объркано и повърхностно.

Каре

Карето е главният шлагер измежду младежките прически, по които актуалните младежи просто полудяват. При възрастните сходна прическа подмладява.

Има доста разновидности на фасул, като тази пролет най-модерно ще е да боядисате косата си в кестеняво и с леко нехаен жанр. Обемът при прическата също би изглеждал стилно.

Шаги
 Прическите, които подмладяват и са шлагер тази пролет


Тази прическа наподобява по-разрошена и безгрижна. Беше шлагер при прическите през 70-те години и в този момент още веднъж се завръщат на стилните ревюта и аления килим. Тази прическа стои добре във всеки цвят и при всяка дължина на косата.

Ефект мокра коса

Мократа коса, при която като че ли преди малко сте излезли от душа, е една от ярките фешън трендове за пролет-лято 2021 година. Можете да създадете този резултат, като срешете косата си обратно и употребявате специфичен стилизиращ гел. Прическата не е за всеки, само че наподобява ефектно на празненство.

Ниска опашка
 Прическите, които подмладяват и са шлагер тази пролет


Този сезон стилистите оферират да обърнете внимание на ниската опашка. Това е съвършена прическа за по-дълга коса.

Може да украсите опашката си с фибички или да скриете ластика под косата си, с цел да имате по-изчистен тип. Тази прическа е чудесна и за всекидневието.

Къси бретончета



Марки като " Диор " и " Пако Рабан " постоянно демонстрират на ревюта точно такива прически с пай бретон тази пролет. Бретонът над веждите придава лек френски сексапил и прави дамата по-млада.

Късият бретон не е подобаващ за всички. Момичето с удължено овално лице не е добре да залагат на него.

Път по средата

Стилистите на доста марки и фешън къщи показват, че точно това ще е шлагер през този сезон. Той наподобява отлично на дълга коса. В този случай бретонът или липсва или е ситуиран встрани. Добре е косата да е в по-естествени тонове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР