Температурите днес ще достигнат до 22 градуса, но ще вали.

...
Температурите днес ще достигнат до 22 градуса, но ще вали.
Коментари Харесай

Температурите днес ще достигнат до 22 градуса, но ще вали

Температурите през днешния ден ще доближат до 22 градуса, само че ще вали. Възможни са и гръмотевици. През страната ще минава леден атмосферен фронт. Облачността ще е забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. 

По-интензивни ще са преваляванията в планинските региони, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са сред 17° и 22°, в София - към 17°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, след обяд купеста и купесто дъждовна. Ще има превалявания от дъжд, по южното крайбрежие съпроводени с гръмотевици. Максималните температури ще са 14°-18°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна, с превалявания от дъжд, над 2300 метра - от сняг. На доста места преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще е сдържан от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°, съобщи през днешния ден.бг.

В сряда над Централна и Източна България ще продължи да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места там ще има краткотрайни превалявания, в източните и планинските региони с гръмотевици. Вятърът ще е от север-северозапад сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен. Минималните температури ще са съвсем без смяна, а дневните ще се намалят с още два-три градуса.

В четвъртък ще остане прохладно, захлаждането ще продължи. Облачността ще е променлива, на обособени места, основно в централните региони от страната ще превали слаб дъжд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР