Темата за НЛО и извънземните се сдоби с нови факти

...
Темата за НЛО и извънземните се сдоби с нови факти
Коментари Харесай

НЛО - разсекретените архиви говорят

Темата за НЛО и извънземните се снабди с нови обстоятелства и информация с помощта на множеството претенции откриване на секретна информация през последното десетилетие.

Благодарение на американския Закон за независимост на информацията (FOIA) доста държавни организации бяха принудени да разсекретят голям брой документи, част от които засягат освен съществуването на НЛО, само че и честотата на тяхната поява, споделя новото видео от канала НЛО във Vbox7.com.

Разкриха тайната на „ извънземното” от Керч

НЛО случаят, който подлуди румънско населено място

НЛО-то над Петрозаводск, което трансформира Брежнев

Разбира се, още веднъж би трябвало да се подчертае, че НЛО не са безусловно свързани с извънземните технологии.

Множество очевидци, в това число цивилни, боен личен състав и държавни чиновници от цялостен ​​свят свидетелстват по тематиката.

Майк Гравел, някогашен сенатор демократ, декларира следното: "Нещо следи планетата и я следят доста внимателно, тъй като ние сме войнствени по природа ".

Много други известни обществени персони пазят сходни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разсъдък следи военните дейности на земята и от време на време дори се намесва, като влияе върху друг вид техника.

Бившият канадски министър на защитата Паул Хелър, намерено съобщи, че има голям брой случаи на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са изцяло необясними.

Той добавя, че случаите на НЛО интензивност над военни обекти са се нараснали доста след началото на нуклеарната конкуренция.

Както сме споменавали и преди, космонавти като Едгар Мичъл също са намерено декларират, че Извънземен разсъдък следи земята.

Един от най-популярните разкрити документи е записка на сътрудник на ФБР. Тя била открита от запалянковци от Япония, които търсели сходни свидетелства измежду хиляди и след това ги предоставяли за публично прилагане.

Въпросната записка от 22 май 1950 година е написана от Гай Хоттел, който е бил началник на полеви офис на ФБР във Вашингтон по това време. Бележката е адресирана до някогашния шеф на бюрото Дж. Едгар Хувър.

В нея са разисквани свидетелски показания, дадени пред сътрудник на ФБР, от чиновник на Военновъздушни сили. Той е съобщил, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и повдигнати центрове, с диаметър почти 50 фута (15,24 м). Във всеки от тях имало по три тела на ниски хуманоидни същества, облечени в железен плат с доста фина текстура. Според очевидеца, трите НЛО обекта евентуално са аварирали, тъй като в този регион е провеждан опит с огромен брой военни радари и това по някакъв метод е повлияло на апаратурата на извънземните.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР