Tемата за Истанбулската конвенция излишно се политизира и истеризира. На

...
Tемата за Истанбулската конвенция излишно се политизира и истеризира. На
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Нека не обясняваме на децата, че мама е тати, а тати е мама

Tемата за Истанбулската спогодба ненужно се политизира и истеризира. На този стадий Конвенцията няма да докара до успеваемост, а единствено до политическа декларативност: Това съобщи пред БНР зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев.

"Много по-големи изгоди ще имаме, в случай че променим Закона за домашното принуждение, Закона за дискриминирането, който пази хомосексуалистите Ако ГЕРБ са подготвени да разрушат фамилните полезности, по този начин както го вършат с християнските, това си е тяхна работа ", разяснява социалистът

Той добави, че е належащо "на децата да се изяснява в учебно заведение, че в действителност тати е мама, пък мама е тати ".

"Този спор не дава отговор на нашите фамилни полезности, изключително на моите християнски визии и на този стадий това по никакъв метод не визира насилието над дами ", акцентира Стойнев.

Депутатът разгласи, че Българска социалистическа партия има съответни законодателни начинания в отбрана на дамите и "на всички тези, които се усещат незащитени в обществото ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР