Темата се обсъжда много в социалните мрежи - как стоенето

...
Темата се обсъжда много в социалните мрежи - как стоенето
Коментари Харесай

Как да не напълнеем, докато сме вкъщи - slava.bg


Темата се разисква доста в обществените мрежи - по какъв начин стоенето у дома ще докара до наддаване на телесно тегло. Става въпрос за неизбежно следствие, само че и за чудесна опция да се заемем с готвене, увериха специалисти, представени от Българска телеграфна агенция и Франс прес.

"Не знам дали ще сме помъдрели след края на това тестване, само че сигурно ще сме затлъстели - предизвести диетоложката Беатрис дьо Рейнал, която поучава да се понижи потреблението на храна. - Аз самата съм склонна да похапна шоколад, вместо ябълка. Това може да ни изиграе неприятна смешка. "

Заседнал метод на живот, понижена физическа интензивност, непосредственост до хладилника и изкушения образуват избухлив за поддържане на линията коктейл, който е неповторим за толкоз дълъг интервал.

"Вече имахме опасения, свързани с дефицит на някои артикули по време на войната в Персийския залив или през интервали след атентати, когато хора се затваряха у дома, само че отиваха на работа - съобщи Паскал Ебел от Френския център за проучване и наблюдаване на изискванията на живот. - Но в тази ситуация част от популацията не работи и не се движи. "

"При липса на каквато и да било физическа интензивност, човек гори 200-400 калории по-малко - разясни диетоложката Женифер Обер. - Затова би трябвало да понижим порциите и да се движим. "

Когато интервалът генерира доста стрес заради боязън от гибел, заболявания или финансови проблеми, храненето е самобитно леговище. При състояние че прекарваш цялото си време вкъщи, е елементарно да ядеш повече, в сравнение с е рационално, означи Британската фондация по храненето.

Животът в изолираност има своето отражение и върху метода на хранене.

"Хората, които имат деца, ще е добре да сготвят спагети болонезе, с цел да може всички да са удовлетворени - сподели специалистът Джулиан Мърсиър. -Така ще се избегне опцията родителите да убеждават децата си да употребяват нежелано от тях ядене, да вземем за пример спанак. "

Паскал Ебел обаче напомни, че не всички готвят вкъщи и че в някои семейства с ниски приходи липсват готварски печки.

С това е обвързвана наклонността да се употребяват подготвени храни, които изчезнаха от супермаркетите, откакто хората в началото се втурнаха да купуват тестени произведения и ориз.

Експертите предлагат хората да употребяват храна единствено в избрани часове на деня, а не през целия ден, да са дейни физически и да готвят допустимо най-често вкъщи.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР