Темата Москвич със сигурност може да се нареди до една

...
Темата Москвич със сигурност може да се нареди до една
Коментари Харесай

„Москвич” се завърна, няма нито един руски детайл в него

Темата „ Москвич ” сигурно може да се подреди до една от най-коментираните през годината, най-малко що касае съветските и българските медии. Влизаме и ние в хора, с цел да разкажем няколко забавни обстоятелството на „ Москвич 3 ”, чиято асемблиране в Русия започва тези дни.

В „ Москвич 3 ” няма нито един съветски подробност

Както към този момент е добре известно, така наречен „ Москвич 3 ” е ребрандиран JAC JS4. Така че при сглобяването в Русия не се употребява нито един съветски детайл. Изключение прави единствено системата ЕРА-ГЛОНАСС. Дори емблемата и табелите са Made in China. Но това щяло да се промени. В завода (преди благосъстоятелност на Renault) би трябвало да се усили асемблирането (умишлено не използваме думата произвеждане, тъй като там се прави единствено сглобяване на частите) и да се пристъпи към произвеждане на някои незначителни елементи.

В „ Москвич 3 ” няма подгрев на седалките

Подгрев на седалките липсва. Обяснението е просто: JAC JS4 се създава в Китай, а за „ Москвич 3 ” се доставя цялостния набор елементи и елементи, с цел да се сглоби в Русия. Но в Китай този модел е измежду най-бюджетните, по тази причина сходна екстра не е планувана.

Но тя си е значима за Русия, където зимите не са измежду най-топлите. Затова се планува за съветския пазар да бъде създаден уголемен пакет за подгрев с ръководство от менюто

„ Москвич 3 ” е богато серийно оборудван

В листата влизат автоматизирани фарове, ел. пакет за стъклата и огледалата, старт-стоп бутон, климатик (еднозонов), мултимедия с 10,25-инчов сензорен екран, круиз надзор, парктроник, камера за придвижване на заден ход, люк, електрическа паркинг спирачка, предни въздушни възглавници и ESP. Има избор от 5 екстериорни цвята.

Цените на „ Москвич 3 ” може да видите на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР