Телевизори и компютри са най-търсените стоки на Черния петък тази

...
Телевизори и компютри са най-търсените стоки на Черния петък тази
Коментари Харесай

Телевизорите и компютрите са най-предпочитаните стоки на Черния петък

Телевизори и компютри са най-търсените артикули на Черния петък тази година. Веднага след тях се подреждат мобилните телефони. Общият дял на тези три продукта от всички продажби на Черния петък е 56%, това демонстрира статистика на сдружението за потребителско кредитиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

И тази година сдружението регистрира сериозен интерес и се обрисуваха нови трендове в потребителско държание. Все повече клиенти избират онлайн извършването на покупки. В рамките на Черния петък е регистриран е растеж с над 150% спрямо 2018г. и висока интензивност на покупките през целия уикенд.

Дружеството за потребителско кредитиране вижда и висок растеж в областта на стоковите заеми – тази година те са нарастнали с 41% повече по отношение на 2018г. общо за Черния петък и уикенда след него. Освен това покупките не се лимитират единствено в самия Черен петък - стоковите заеми през уикенда са с 59% повече по отношение на тези през същия уикенд на предходната година.

Според разбора тази година повече от половината клиенти, който са избрали да създадат покупка със стоков заем, са кандидатствали онлайн, по отношение на една трета през предходната година. Според УниКредит Кънсюмър Файненсинг това се дължи на опростения развой, който сдружението за потребителско кредитиране предлага на клиентите и все по-атрактивните онлайн оферти и промоции.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР