Телевизия КИС 13 ще излъчва заседанията на Общински съвет -

...
Телевизия КИС 13 ще излъчва заседанията на Общински съвет -
Коментари Харесай

КИС 13 ще излъчва заседанията на Общински съвет - Русе

Телевизия КИС 13 ще излъчва съвещанията на Общински съвет - Русе през 2022 година

Първата сесия на локалния парламент ще се организира в понеделник (24 януари) от 09:00 часа, като съветниците ще заседават онлайн поради настоящите противоепидемични ограничения.

Като пионер в директните излъчвания на Общинските препоръки в цяла Североизточна България, КИС 13 непрестанно усъвършенства достъпността и публичността във вземането на решения на локалните управляващи по места. В другите дни от месеца, КИС 13 излъчва и съвещанията на локалните парламенти в Разград, Търговище, Бяла, Сливо поле и Две могили, като по този метод демонстрираме настоящите тематики от дневния ред на локалните управляващи за близо 300 000 жители по проблемите и тематиките, които директно ги касаят.

Практика е, с изключение на по телевизия, която се популяризира в цялата страна, посредством множеството от най-големите национални и районни снабдители на телевизия в България, да излъчват НА ЖИВО съвещанията на Общински съвет - Русе и онлайн на стрийминг платформата, както и във фейсбук страниците на и.

Анализите демонстрират, че през 2020 година, когато КИС 13 също излъчваше съвещанията на локалния парламент в Русе, съвещанията са достигнали до близо 40 000 души единствено в обществената мрежа Фейсбук.

По този метод съвещанията, решенията, дебатите и позициите на локалната власт, стават налични за най-широк кръг от хора, които имат разнообразни информационни източници на информация.

Всяко съвещание на Общински съвет - Русе ще може да гледате и онлайн, даже да пропуснете директното предаване, защото в и, се разгласява цялостен запис от всички сесии. Така ще може да да намерите това, което ви интересува когато и да е. Освен това, КИС 13 ще излъчва и минимум две повторения по малкия екран на всяко съвещание - едно в работен и едно в почивен ден.

/ / / /
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР