Телевизия Европа купува радио 105.6 Новините сега.Радиото заработи през ноември

...
Телевизия Европа купува радио 105.6 Новините сега.Радиото заработи през ноември
Коментари Харесай

Телевизия "Европа" купи радио

Телевизия Европа " купува радио " 105.6 Новините в този момент ".

Радиото проработи през ноември 2017 година като част от радио групата " Оберон ", сплотяваща каналите " Фреш ", ФМ+, " Зи рок " и " Мелоди ". " 105.6 Новините в този момент " е профилирано единствено в диалект, без музика, а 24-часовата му стратегия му включва новинарски излъчвания, изявленията и осведомителни излъчвания.

Новото име на радиото ще е " Радио Европа – Новините в този момент ".
В известието на купувача се споделя, че съдействието сред телевизия и радио усилва аудиторията и на двата формата като слушането на радио в колите в София е увеличено в пъти.
Запазва се екипът на водещите в радиото - Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова. Те ще
се редуват с лицата на малкия екран Георги Коритаров, Николай Лефеджиев, Ани Балджиян, Димитър Вучев, Кузман Илиев, Владимир Сиркаров, Антон Тодоров.
Очаква се планът да стартира да се реализира в средата на април.
Плановете на двете медийни групи са за разширение на покритието на " Радио Европа – Новините в този момент " посредством присъединяване в състезания за лицензи и придобиване на съществуващи радио канали в страната, се споделя в известието.
Новинарските излъчвания на " Радио Европа-Новините в този момент " ще продължат да се излъчват във всички градове, покривани от сигнала на радиостанциите на " Оберон ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР