Телевизионният водещ Слави Трифонов публикува нов коментар в страницата си

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов публикува нов коментар в страницата си
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Не е ли вече време наистина да пуснем кепенците и да затворим тая държава?

Телевизионният водещ Слави Трифонов разгласява нов коментар в страницата си в обществената мрежа Facebook по тематиката за хакерската офанзива, която към този момент няколко дни е съществена. Той е безапелационен, че това е голям гаф и би следвало след този случай да има оставки, а не похвали.

„ Не е ли към този момент време в действителност да пуснем кепенците и да затворим тая „ нема такава страна “? Абе, къде живеем, бе? Хакването на сървъри на Национална агенция за приходите и разпространението на персоналните данни и финансовата история на над 5 милиони жители и компании се оказа позитивна вест за министър-председателя. Хакването на системата на Национална агенция за приходите от 20-годишен хакер демонстрира, че образованието става все по-добро “ - това е първият коментар на Бойко Борисов за чутовния гаф. Нелогичен коментар вместо разумни оставки. Това се случва в „ нема такава страна “, счита Трифонов.

„ Всъщност, този коментар би бил доста подобаващ за рубриката на „ Евронюз “ „ No comment”. Сега, аз не знам дали хакерът е арестуваният 20-годишен юноша. Вчера беше хакер от Русия, който неслучайно е популяризирал персоналните данни на българите в деня, в който държавното управление е подписало договорката за Ф-16. Това беше версия не на кого да е, а на вътрешния министър на страната Младен Маринов. Много ми е любопитно през днешния ден вътрешният министър стои ли зад тази си версия? “, чуди се шоуменът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР