Телевизионният водещ Христо Калоферов отпразнува първия рожден ден на сина

...
Телевизионният водещ Христо Калоферов отпразнува първия рожден ден на сина
Коментари Харесай

Христо Калоферов не живее с майката на детето си

Телевизионният водещ Христо Калоферов отпразнува първия рожден ден на сина си Христо-младши. Новинарят направил детското празненство в стеснен фамилен кръг, а за единствения си правоприемник поръчал торта с обичаното му мече. 42-годишният публицист не живее с майката на детето си, а самоличността й е безспорна загадка, написа Уикенд в новия си брой.

Калоферов бил извънредно загадъчен и за детето, което предходната пролет пристигна на бял свят в столичния „ Майчин дом”. Според източници, осведомени с житието-битието на Христо, бебето било планувано и родено след инвитро процедура. И Калоферов, и майката на сина му, която работела в рекламния отрасъл, желали да имат дете. Те обаче нямали никакво желание да живеят под един покрив като семейство. Нещо повече – в никакъв случай не са имали полови връзки, били просто другари. Затова прибегнали до услугите на асистираната репродуктивна технология. Само най-близките му родственици, другари и сътрудници от малкия екран имали визия коя е дамата, родила от него. Тя постоянно водела дребния Христо в нюзрума, а останалите новинари изпадали в трогване всякога щом зърнат бебешкото кошче.

Откакто е на екран, водещият на новините интензивно пази персоналния си живот и до момента не е показвал половинките си обществено. Темата за любовта е табу в неговите изявленията, а в профилите му в обществените мрежи липсват фотоси с други дами, с изключение на на тези с колежките му от малкия екран и със сестра му Стефка. Тъмнокосата красавица даже бе набедена за негова интимна половинка, защото няма образна аналогия с блрат си, а и носи друга фамилия. Тя е от втория брак на майката на Калоферов и въпреки че са от разнообразни татковци, двамата са извънредно близки. Според мълвата, която от години циркулира към Калоферов, дамите били луди по него и сините му очи, само че новинарят въобще не се вълнувал от мераците им. В момента сърцето на Христо било свободно, само че предпочитал да се отдава на работата си и грижите по невръстния си наследник. Факт е, че до момента новинарят не е представял обществено нито една жена, а новината, че е станал татко изненада даже сътрудниците му.

Христо обаче бил извънредно безрезервен родител и държал всеки ден да вижда сина си. Калоферов имал мъчно детство, по тази причина желал неговиян правоприемник да се отглежда с доста обич и грижи. Журналистът бил едвам на 3 годинки, когато изгубил баща си. „ Единственото, което помня от татко си, са ръцете му – огромни и мощни, които ме държаха”, разказвал е Калоферов. Истината за гибелта му научил чак, когато навършил 18 години. Братът на дядо му умъртвил татко му след пиянска кавга на градежа на нова къща. Тъй като чичото бил притежател на званието „ Борец срещу фашизма и капитализма”, лежал в пандиза единствено няколко месеца. Калоферов бил на 12 години, когато за първи път се срещнал с родителите на татко си. Майка му се задомила наново, а Христо бил отгледан от баба си и дядо си по майчина линия.

„ Запомнил съм техния грамофон и плочата на Лили Иванова с песента „ Свири, щурче”. Тази ария съм я пял от 3-годишен. Оттогава постоянно където и да отида, нося тази плоча с мен”, изповядвал се е водещият. Той бил огромен меломан и всеки месец давал стотици левове, с цел да попълни сбирката си от плочи с джаз и рок. Някои от най-ценните си находки купувал от чужбина. Преди няколко години журналистът, който е родом от Асеновград, си купил апартамент в столичния квартал „ Дружба”. Майката на сина му живеела в далечен регион и когато нямал опция да се отбие в дома й, с цел да види дребния Христо, майката на бебето отивала с количката в малкия екран или му го оставяла да пренощува при него. Неотдавна Калоферов изрази в обществените мрежи възмущението си от рокери, които си вършат нощни гонки под прозорците му в „ Дружба” с пистови мотори. От мощния звук синът му се стряскал и плачел, а водещият бе атакуван от моторджии, че показва възмущението си от тях.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР