Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ.

...
Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Асен Василев бяга от младежите на ГЕРБ, охраняват го жандармерията

„ Телевизионният тигър Асен Василев се уплаши от младежите на ГЕРБ. С група сътрудници взехме решение да изчакаме господин министъра преди присъединяване му в БТВ и да му подарим няколко чифта белезници, с които да ни арестува и хвърли за 5 година в пандиза “, съобщи в собствен пост Николай Алгафари, който е част от Младежи ГЕРБ.

Той напомни, че точно Василев се заканваше по тв приемника. На влизане Василев обаче е влезнал от задния вход и е избегнал срещата с тях. Все отново те са решили да го изчакат и на трите входа, напълно общително.

„ През това време на всеки от трите входа пристигнаха по 2 патрулки и 1 бус на жандармерията - общо 6 автомобила, 3 буса и над 20 униформени! А ние единствено искахме да поговорим с Асен, нали с Киро обещаваха, че ще вървят пеш и ще приказват с всеки жител. Ефирният мъжага обаче избяга позорно през подземния паркинг на НДК и видяхме единствено задницата на министерския му автомобил. Този надмина и Орешарски, който  най-малко ползваше единствено задните входове/изходи “, добави още Николай Алгафари.     

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР