Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, който само преди 10 месеца стана

...
Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, който само преди 10 месеца стана
Коментари Харесай

Андрей иска още деца

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов, който единствено преди 10 месеца стана баща на наследник, показа напълно обновената акция на сдружението си - ДНК. Той самият не скри, че има предпочитание в най-скоро време да има още деца:

" Моя живот се промени по съвършен метод. Просто станах по-щастлив. Това дете осмисли живота ми и го направи доста по-пълен. Децата ни вършат доста по-богати. "

Инициативата планува поредност от лекции и събития в страната, посредством които да се усили информираността измежду младежите във връзка с рисковете и проблемите, които крие отлагането на решението за основаване на деца. Първата лекция ще бъде през април във Варна. Кампанията ще продължи от 19 март до 1 януари 2020 година В нея присъединяване могат да вземат всички фамилии, заченали своите деца от март до декември 2019 година като споделят фотография ссъс своя тест за бременност и персоналната си история.  Датата определена за рестарт на кампманията " Направи го в този момент " също не е инцидентна. По време на публичната полемика Андрей разкри, че тя е една от най-тъжните в живота му, тъй като на нея губи своя татко:

" Надявам се, че през днешния ден ще промени чувството ми за този ден, тъй като аз в действителност имам вяра, че това че всички вие сте тук през днешния ден е мотив за празник ".

Тази година за първи път всички двойки, записали се в акцията, ще имат опцията да получат най-важните неща, нужни за развъждането на детето им през първите 12 месеца: облекла, памперси, храна и козметика. През януари 2020 на лотариен принцип пред нотариус ще бъдат определени 20 фамилии, които ще получат своя „ Бебешки ДНК пакет ”, всеки от които на стойност 5000 лева За пръв път се провежда и  публичен съвет. В него вземат участие родолюбиви и сполучливи българи с разнообразни специалности и сполучлива кариера, измежду които Владо Николов, Иван Христов, Милен Врабевски и други
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР