Телевизионният готвач на знаменитости Хю Фърнли-Уитингстол осъди министъра на здравеопазването

...
Телевизионният готвач на знаменитости Хю Фърнли-Уитингстол осъди министъра на здравеопазването
Коментари Харесай

Звездата от River Cottage на Channel 4 позволява да се изцепи от министъра на здравеопазването Виктория Аткинс по телевизия на живо заради затлъстяването

Телевизионният готвач на звезди Хю Фърнли-Уитингстол осъди министъра на опазването на здравето Виктория Аткинс за затлъстяването, като сподели, че държавното управление не е направило „ съвсем нищо ”.

Звездата от River Cottage беше ядосана, когато министърът на опазването на здравето сподели, че работи върху „ тактика за предварителна защита “, целяща да спре хората да се разболяват, която ще обхване затлъстяването. Тя допусна, че приложението на NHS може да помогне на хората да поемат отговорност за личното си здраве.

В неделя на BBC с Лора Куенсберг, министърът на опазването на здравето сподели: „ Вече три месеца съм на поста... През идващите седмици ще изложа тактика за предварителна защита, която, несъмнено, ще включва затлъстяване.

„ Мисля, че вършим грешката да изолираме затлъстяването единствено по себе си. Знаем, че то може да има доста, доста други положения, в това число причиняване на диабет вид 2. Така че през идващите седмици ще видите държавното управление изложи нашите проекти. Искам да възприе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР