Телевизионният формат Hells Kitchen се реализира успешно в 20 страни

...
Телевизионният формат Hells Kitchen се реализира успешно в 20 страни
Коментари Харесай

Кулинари, готвили за принц Хари и Меган Маркъл в новия сезон на Hell's Kitchen

Телевизионният формат Hell " s Kitchen се осъществя сполучливо в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България започва през 2018 година и досега има петима спечелили - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов. В петия сезон на Hell " s Kitchen Виктория Капитонова се трансформира в първия звезден победител.
 Hell's Kitchen България - ето го и спечелилия в петия сезон на предаването
Кой и по какъв начин завоюва Hell`s Kitchen България

Победителите в кулинарното предаване тази година

Новият шести сезон на кулинарното предаване се завръща тази пролет по NOVA с куп изненади. Шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни кандидати за премията от 100 000 лв.. Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от тима на Челси. За първи път във формата ще взе участие настоящ кмет на малко обитаемо място.

Очаква ни и специфичен тим с известни персони. Както в пети, по този начин и в шести сезон тимът на звездите ще се състезава против алените и сините, с цел да излъчат своя победител. 
 Снимка 650543

До Виктор Ангелов в  отново ще бъдат неговите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължат и в пътешествията на караваните из страната, с цел да предизвикат участниците по разнообразни способи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР