Телевизионните компании ще трябва радикално да се адаптират към бързо

...
Телевизионните компании ще трябва радикално да се адаптират към бързо
Коментари Харесай

Заплахите на Mетавселената: „Телевизията ще умре заедно със своята аудитория“

Телевизионните компании ще би трябвало коренно да се приспособяват към бързо развиващия се свят на онлайн развлеченията, в случай че имат намерение да оцелеят, предизвестяват специалисти.

Телевизионерите към този момент се пробват да настигнат интернет колосите на игралната промишленост в битката за вниманието на по-младата публика и надлежно приходите от реклама.

Очертава се началото на по този начин наречената „ метавселена “, което е термин, който се отнася до система от интерактивни онлайн светове, игри и триизмерни места за срещи, които към този момент притеглят милиони консуматори.

Докато по-възрастните консуматори на медии към момента са обвързани с обичайна телевизия, тези под 35, които гледат телевизия са намалели на половина през последната година и ще паднат внезапно с развиването на метавселената, съгласно статистиката за пазарни изследвания.

„ Младите хора са еволюирали от пасивни телевизионни фенове до дейни геймъри и са се отдалечили от екрана (компютъра) в интерес на смарт телефоните. Телевизионните канали ще умрат дружно с публиката си “, счита Фредерик Каваца, съосновател на френската компания, профилирана в цифровата промяна Sysk.

За...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР