Телевизионните камери отразяващи мача за Купата на Бразилия между Боавища

...
Телевизионните камери отразяващи мача за Купата на Бразилия между Боавища
Коментари Харесай

ВИДЕО Главен съдия отиде по малка нужда насред центъра на терена по време на мач в Бразилия

Телевизионните камери отразяващи мача за Купата на Бразилия сред Боавища и Гояс хвана извънредно любопитен миг секунди преди началото на срещата. Съдията Денис да Силва Рибейро Серафим се облекчи в централния кръг на терена преди да даде началния сигнал в дуела.

Арбитърът се облекчи в гащите си, без да смъква късите панталони си, до момента в който го снимаха по малкия екран преди началото на мача.

Той го направи толкоз дискретно, че коментаторът не съумя да разбере шокиращия миг, защото по това време запознаваше феновете с основните работили лица на терена.

Зрителите видяха непредвидения поток, който се стичаше по крайници на рефера и фрагментите за извънредно малко време получиха голяма известност в интернет пространството.

Телевизионните камери демонстрираха по какъв начин Да Силва разхлабва късите панталони си, след което хвърля взор зад тила си и пикае на процедура над топката на мача, преди да се отдалечи от централния кръг.

На късите панталони му се забелязваше влажен сектор.

Странният случай се случи на стадион „ Елсир Резенде “ в Сакварема, покрай Рио де Жанейро. Боавища завоюва първия мач с 3:1.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР