Телевизионната звезда Мария Игнатова демонстрира пореден талант – ефектната блондинка

...
Телевизионната звезда Мария Игнатова демонстрира пореден талант – ефектната блондинка
Коментари Харесай

Изненада! Съдбовен обрат за Мария Игнатова

Телевизионната звезда Мария Игнатова показва следващ гений – ефектната русокоска стъпва за пръв път на театрална сцена. Тя ще се развихри в комедията на Иво Сиромахов „ Българската литература в резюме “.  Действието на пиесата се развива в класната стая на родно учебно заведение. Трима учители са изправени пред предизвикването да срещнат питомците си с наследството на Иван Вазов, Йовков, Елин Пелин и другите титани на словесното изкуство. Но преподавателите би трябвало да са доста атрактивни и да употребяват съвременни способи, с цел да бъдат разбрани от  съвременните възпитаници.

И настъпва нещо необикновено – тримата жертвоготовно разиграват споровете сред Иван Вазов и Пенчо Славейков, Йовков и Елин Пелин, любовния триъгълник сред Яворов, Лора и Мина, вършат инсценировки на моменти от „ Под игото “, „ На браздата “, „ По жицата “. Мария Игнатова, Ненчо Илчев и Антоан Петров се впускат в шеметни осъществявания. През смях и горчива подигравка „ Българската литература в резюме “ споделя за неуместната обстановка в българското обучение и за безумията, с които се сблъскват всички участници в него.
-->


Режисьор на спектакъла е Златомир Молдовански („ Игра за двама “, „ Любовни истории “), а сценографията и костюмите са на Ивелина Минева. Предпремиерата е на 25 ноември в Сандански, а премиерните представления са на 1 и 29 декември в „ Сълза и смях “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР